18.10.2021-12:02 (Son Güncelleme:18.10.2021-12:39)


1

Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan dev karşılaşmanın yankıları gelmeye devam ediyor. Zorlu mücadelede ev sahibi Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 3-1 galip gelirken, oynanan mücadele büyük ses getirdi. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maç adeta nefes kesti.



2

Heyecanlı mücadelede tempo hiç düşmedi. Bu anlamda futbolseverler keyifli bir derbi izlediler. İki takım arasındaki mücadele sonunda Trabzonspor, Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu devraldı. Sarı lacivertlilerde alınan sonuç moralleri ciddi anlamda bozdu.



3

Bu anlamda sarı lacivertlilerde ciddi anlamda moraller olumsuz derecede etkilendi. Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında 3-1 galip gelirken maç sonunda yaşananlar geceye adeta damga vurdu. Altay Bayındır ile Trabzonsporlu taraftarlar arasında yaşananlar büyük gündem oldu.



4

Fenerbahçe zorlu deplasmanda 3 puanı bırakırken aynı zamanda liderlik koltuğunu da Trabzonspor'a bıraktı.



5

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma sonunda maçın bitiş düdüğünün ardından sarı lacivertliler soyunma odasına giderken, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır tribündeki bordo mavili taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Sarı lacivertlilerin kalecisi bunun üzerine tribünlere doğru el hareketi yaptı.



6

Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından Altay Bayındır'a soyunma odasına giderken tribünlerden sesler yükseldi. Fenerbahçe'nin genç kalecisi bunun üzerine tribüne doğru el hareketleri yaptı. Bu hareketlerin ardından sinirden deliye dönen Trabzonsporlu taraftarlar, genç keleciye büyük tepki gösterdi. Maç sonunda yaşanan bu gelişmeler geceye adeta damga vurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR