18.10.2021-10:25 (Son Güncelleme:18.10.2021-10:42)


1

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya Yunan futbolcu, Bakasetas damga vurdu. Dev derbide 2 gol kaydeden Yunan yıldız ülkesinde adeta gündem oldu.



2

Yunan yıldız Anastasios Bakasetas dün Trabzonspor'un, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın resmen kahramanı oldu. Yunan futbolcu, Fenerbahçe'ye karşı attığı 2 gol ile adeta yıldızlaştı. Attığı gollerin 1'i serbest vuruştan 1'i penaltıdan olan futbolcu, kaydettiği goller ile gerek Trabzonspor takımında gerek Trabzonsporlu taraftarlar tarafından sevgi seline uğradı.



3

Yunan yıldız futbolcu, bu sezon 6 gol, 3 asistle toplamda 9 gole direkt katkı sağlamayı başardı. Futbolcu bunun yanı sıra ilk kez bu sezon serbest vuruştan gol attı. Futbolcu skora direkt etki ettiği 8 karşılaşmadan da puanla ayrılma başarısı gösterdi. Anastasios Bakasetas uzun sürenin ardından Fenerbahçe'ye karşı firikikten gol atan ilk Trabzonlu futbolcu olma başarısını da gösterdi.



4

Başarılı Yunan yıldızın Fenerbahçe karşısında kaydettiği 2 gollük performansı ülkesi Yunan basının da adeta gündem oldu. Bakasetas gösterdiği başarılı performansla ülkesinde de çok büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu, ülkesinin basın organlarından en çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.



5

Yunanistan'ın bilindik spor sitesi Sport24 sitesi Trabzonspor'un galibiyetini "Bakasetas Pelkas'a karşı galibiyet gollerini attı" başlığı ile duyurdu. Bir başka spor sitesi Amna.gr sitesi ise "Bakasetas Trabzonspor'u zirveye taşıdı" ifadelerine yer verdi. in.gr sitesi "Bakasetas Fener'e attı, Trabzonspor'u zirveye taşıdı" manşetini attı. Sport-fm.gr ise "Bakasetas Fener'i rakip kalecinin yardımıyla yendi" şeklinde açıklamalara yer verdi.



6

Yıldız futbolcunun başarılı performansı ile ilgili haberler gerek ülkemizde gerek yurtdışında yoğun bir şekilde gelmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR