17.10.2021-13:14 (Son Güncelleme:17.10.2021-13:14)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın eski dünya yıldızı Didier Drogba, Fenerbahçe maçında yaşadığı ırkçı olay ile ilgili seneler sona itirafta bulundu.



2

Eski Galatasaraylı yıldız Didier Drogba, katılmış olduğu bir televizyon programında yıllar sonra çok konuşulacak itiraflarda bulundu.



3

Galatasaray'a 2013 yılında gelip 1 sezon kalmasının ardından 2014 yılında ayrılan Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba, 53 karşılaşmada sarı kırmızılı forma ile sahaya çıkma şansı yakalarken bu karşılaşamalarda 20 gol ve 13 asistlik bir performans sergilemişti.



4

Eski Galatasaraylı yıldız Didier Drogba, sarı kırmızılı takımda forma giydiği dönemde Fenerbahçe derbisinde ırkçı bir olay ile karşı karşıya kaldığını yıllar sonra itiraf ederek Fenerbahçe taraftarlarına çok sert sözler sarf etti.



5

Didier Drogba : Irkçılıkla mücadelenin birçok yolu var. Bunlar kişiden kişiye değişebilir. Fenerbahçe maçında yaşadığım ırkçılığı umursamadım. Fransa'da bazı takımlara karşı oynadığım maçlardakileri umursamadım. İngiltere'de ya da cahil insanların olduğu başka ülkelerde yaşadıklarımı umursamadım çünkü bunun cehalet olduğunun farkındaydım.



6

Didier Drogba : Bir etki oluşturmak için, yaptığın işi en iyi şekilde yapmak önemli. En güçlü olabilirsen, bu daha önemli. Ben bu yolla insanları saygı duymaya zorladım. Beni ten rengim nedeniyle sevmiyor olsan bile bana katlanmak ve beni alkışlamak zorundasın. Çünkü ben güçlüyüm. Benim ırkçılıkla mücadele yolum ve ırkçı insanları daha az aptal yapma yöntemin buydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR