16.10.2021-17:28 (Son Güncelleme:16.10.2021-17:52)


1

Galatasaray'dan sezon başında Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

2018 sezonunda 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle Aytemiz Alanyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan Emre Akbaba'nın sarı kırmızılılar ile olan hikayesi tamamen sona eriyor. Öncelikle sakatlıklar olmak üzere istikrarsız performansıyla zaman zaman Galatasaray taraftarının tepkisini çeken futbolcu, geçici olarak transfer olduğu Aytemiz Alanyaspor'a kesin dönüş yapacak.



3

Galatasaray'dan, Aytemiz Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba, Antalya ekibiyle çıktığı ve aralarında Galatasaray maçı da olmak üzere 5 Süper Lig maçında gösterdiği performansla Bülent Korkmaz ve teknik ekibin beğenisini kazanmayı başardı. Emre Akbaba bu sezon 5 Süper Lig maçında 8.5 dakika süre ortalaması aldı ve takımın vazgeçilmez futbolcusu oldu.



4

Aytemiz Alanyaspor, memnun olduğu futbolcusu için transferi tamamen bitirmek istiyor. Bu anlamda takımın teknik direktörü Bülent Korkmaz, Emre Akbaba'nın Alanyaspor'a transfer olması için Fatih Terim ile anlaşma yaptı.



5

Emre Akbaba Aytemiz Alanyaspor'dan, Galatasaray'a transfer olduğu dönemde büyük ses getirmişti. Futbolcunun transferi o dönem çok büyük dikkat çekmişti.



6

Transferi Galatasaray takımında ve Galatasaray taraftarında heyecanla karşılanan futbolcu, sarı kırmızılılarda boğuştuğu sakatlıklar nedeniyle istenileni verememişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR