Trabzonspor Bir Futbolcusunun Koronavirüs Testinin Pozitif Çıktığını Açıkladı!

Trabzonspor'da Süper Lig'de Giresunspor ile oynanacak olan maçın hazırlıkları sırasında gelen kötü haber moralleri bozdu.

18.01.2022-14:10 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-14:10)

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından gözünü bu hafta kendi sahasında oynayacağı Giresunspor karşılaşmasına çevirdi.

GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLAMIŞTI

Trabzonspor'da Sivasspor maçının hemen ardından Giresunspor ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlanırken, yapılan hazırlıklar sırasında yapılan koronavirüs testlerinden kötü haber geldi.


GEÇEN HAFTA İKİ YILDIZ POZİTİF ÇIKMIŞTI

Bordo mavili ekipte geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor karşılaşmasında Emmanouil Siopis ve Anthony Nwakaeme koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkması nedeniyle forma giyememişti.

BİR FUTBOLCU DAHA POZİTİF ÇIKTI!

Bu hafta Süper Lig'de oynanacak olan Giresunspor karşılaşması öncesinde Trabzonspor'da yapılan koronavirüs testlerinde bir futbolcunun daha koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

BORDO MAVİLİLERDEN YAPILAN AÇIKLAMADA...

Trabzonspor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada pozitif çıkan koronavirüs test sonucu ile ilgili olarak ;

' Yapılan Covid-19 PCR testinde bir futbolcumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup tedavi ve izolasyon süreci başlamıştır. ' ifadelerine yer verilerek pozitif çıkan koronavirüs sonucu açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal