Trabzonspor'da Abdullah Avcı Giresunspor Maçı Öncesi Moral Konuşması Yaptı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynayacakları Giresunspor maçı öncesi takıma moral depoladı.

18.01.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-10:40)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Sivasspor karşılaşmasında aldığı 1-1'lik galibiyet ile kapatan Trabzonspor'da gözler Sivas'ta bırakılan 2 puanın ardından bu hafta oynanacak olan Giresunspor karşılaşamsına çevrildi.

FIRTINA GİRESUNSPOR'A HAZIRLANIYOR

Bordo mavili ekipte Sivasspor karşılaşmasının hemen ardından vakit kaybedilmeden başlanan Giresunspor maçının hazırlıkları hız kesmeden sürdürülüyor.


ABDULLAH AVCI'DAN TAKIMA KONUŞMA

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdulah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynacakları Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanda futbolcularına işte bu sözlerle moral depoladı ;

' Çok çalışarak, fedakârlıklar yaparak buralara geldik. Daha önce olduğu gibi sadece kendi işimize bakacağız. Saha içinde kalacağız. Şampiyonluğa ne kadar inandığınızı Giresunspor maçında göstereceğinizi biliyorum. Taraftarın da desteğiyle bizim için kazanma zamanı... Size güveniyorum! ' ifadelerini kullanarak futbolcularına moral depoladı.

TRABZONSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMIYOR

Spor Toto Süper Lig'de 21 hafta geride kalırken Trabzonspor, 15 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 50 puan ile birlikte en yakın takipçisinin tam 11 puan üstünde liderlik koltuğunda yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal