Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Ünal Karaman Açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısında kulübün mali durumu ve teknik direktör Ünal Karaman ile ilgili açıklamalarda bulundu.

27.09.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 27.09.2019-11:36)

Ünal Karaman'a inancımız ve güvenimiz tam

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör Ünal Karaman'a güvenlerinin tam olduğunu vurguladı ve "Teknik direktörümüz Ünal Karaman ile sözleşme imzalarken çok sayıda kriteri göz önüne aldık. Ünal Karaman'a inancımız ve güvenimiz tam.Teknik direktörümüz Ünal Karaman ile sözleşme imzalarken çok sayıda kriteri göz önüne aldık. İstikrarın olmadığı yerde başarının da gelmesi mümkün değildir. Hocamıza inancımız tam. Hocamıza güvenimiz tam. : Ünal Karaman ile ilgili yapılan eleştiriler çok yersiz ve haksızdır. İstikrarın olmadığı yerde başarının da gelmesi mümkün değildir. Trabzonspor hiçbir şekilde zirve yarışının arkasında kalmayacaktır." açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'u çok büyük sıkıntılar içerisinde aldık

Ağaoğlu, mali durum ile ilgili de "Trabzonspor'u çok büyük sıkıntılar içerisinde aldık ancak şu anki geldiğimiz durum biraz daha rahat. Finansal olarak adım atması mümkün olmayan Trabzonspor'dan bugünlere geldi. Finansal yeniden yapılandırmanın en önemli aktörü Trabzonspor Kulübü olmuştur. Trabzonspor'un elde edeceği tüm gelirlerin yüzde 70'i borç ödemelerine ayrılıyor. Bugün futbolcularımızın maaşları en fazla 6-7 gün gecikmeli olarak ödenmektedir." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal