27.12.2021-13:39 (Son Güncelleme:27.12.2021-13:39)


1

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında gerçekleştirilen Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde yapılacak hamleler için gerçekleştirdikleri görüşmeleri sonlandırdı.



2

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen 22 yaşındaki genç yıldız Doğukan Sinik'in transferi için olumlu yönde yönetime rapor verdiği öğrenilirken Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde oyuncuyu kadrosunda görmek istediği öğrenildi.



3

Antalyaspor'da alt yapıda yetişmesinin ardından A takıma kadar yükselen 22 yaşındaki oyuncu Doğukan Sinik, Milli Takım'da alt yaş kategorilerinde de düzenli olarak forma şansı bulmuştu.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da geçtiğimiz haftalarda Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve Nuri Şahin'in getirilmesi sonrasında daha fazla forma şansı bulmaya başlayan Doğukan Sinik, son haftalarda forma şansı bulduğu karşılaşmalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



5

Doğukan Sinik'in en çok dikkat çeken özelliklerinden biri ise özellikle hücüm hattında hemen hemen her bölgede forma giyebilmesi nedeniyle teknik direktörlerin tercihinde oldukça önemli bir rol oynuyor.



6

Trabzonspor Kulübü yetkililerinin Doğukan Sinik transferi için Antalyaspor ile gerçekleştirdiği görüşmelerde büyük bir aşama kaydettiği öğrenilirken yapılan pazarlıklar sonrasında konuşulan son teklifin Yusuf Sarı'nın 1.5 yıllık kiralık olarak transfer, Abdülkadir Parmak'ın bonservis ücreti ile birlikte takasta sunulması ve 1.5 milyon euroluk bonservis ücreti olduğu öğrenildi.



7

Antalyaspor yetkililerinin Trabzonspor ile Doğukan Sinik transferi için gerçekleştirdiği görüşmelerde takasta sunulan oyunculardan memnun olduğu ancak bonservis ücretini yükseltebilmek ve sonraki satıştan pay yüzdesi ekletebilmek adına pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR