27.12.2021-12:44 (Son Güncelleme:27.12.2021-13:01)


1

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündeme yeni bir isim daha geldi. Sarı kırmızılılar Norveç'in Bodo/Glimt formasını terleten Ola Solbakken ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray ara transfer dönemi için düğmeye bastı. Galatasaray'da bu anlamda gündeme gelen son isim ise Norveçli yıldız kanat futbolcusu Ola Solbakken oldu. Sarı kırmızılıların Norveçli futbolcu için kolları sıvadığı öğrenildi.



3

Galatasaray'da bu anlamda gündeme gelen son isim ise Norveçli futbolcu Ola Solbakken oldu. Norveçli futbolcu ile sarı kırmızılıların ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Bodo/Glimt formasını terleten ve teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi mutlaka istediği Ola Solbakken için ilk temaslar kuruldu. Norveç temsilcisi ilk başta kapıyı 3 milyon euro'dan açsa da Galatasaray 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 31 Aralık 2022'de bitecek olması dolayısıyla bu rakama olumlu bakıyor. İki takım arasında pazarlıklar sürerken, bir diğer tarantan da Avrupa'dan pek çok takımın Ola Solbakken ile ilglendiği belirtildi.



5

Fakat genç futbolcunun öncelikli hedefinin Galatasaray olduğu belirtiliyor. Bu anlamda önümüzdeki günlerde Norveçli genç yıldızın Türkiye'ye transferiyle ilgili sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



6

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Norveçli Ola Solbakken çok yönlü futboluyla dikkat çekiyor. Sağ kanat ve sol kanat olarak oynuyabilen futbolcu bu anlamda Fatih Terim'in ilgisini çekti. Futbola Norveç'in ilk Rosenborg takımında başlayan futbolcu buradan Ranheim oradan da Norveç'in Bodo/Glimt takımına transfer oldu. Futbolcu Norveç dışında herhangi bir takımda forma giymedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR