Trabzonspor Alman Basınında Manşet Oldu!

Süper Lig'de büyük bir başarı yakalayan Trabzonspor, Almanya'da yankı uyandırdı. Trabzonspor ile ilgili Alman basınında Trabzonspor ile ilgili 'Türkiye'deki Trabzonspor Harikası: 37 yıl sonra ligin patronu mu olacak' haberine yer verildi.

20.12.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 20.12.2021-09:48)

Bu sezon Süper Lig'de harika işlere imza atan bordo mavililer en yakın rakibi Konyaspor'a 9 puan fark atarak lider durumda bulunuyor. Bordo maviillerin bu başarısı dış basınında büyük ilgisini çekti. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi olan Bild gazetesi'de Trabzonspor'un başarısına yer verdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Marek Hamsik röportajlarına da yer veren Alman Basını büyük dikkat çekti.


MAREK HAMSİK'DEN DİKKAT ÇEKEN RÖPORTAJ

Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik yaptığı açıklamada, 'Şampiyonluğu almak elbette takımın, kulübün hedefi. Tüm oyuncular şampiyon olmak ister elbette. Uzun zamandır yaşamak istediğim bir duygu bu. Rüyalarımdan biri' ifadelerine yer verdi. Yayınyalanan haberde ayrıca Trabzonspor'un 1976'dan 1984'e kadar 6 kere şampiyon olduğu fakar 37 senedir lig kupasına hasret kaldığı belirtildi. Alman Basını bu şansızlığın Abdullah Avcı ile kırılacağını aktardı.


TRABZONSPOR BAŞKANI AHMET AĞAOĞLU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Trabzonspor'un teknik direktörü Ahmet Ağaoğlu Bild'e verdiği röportajda, 'Oyuncularımızın çoğu savaşçı. Sokaktaki insanlarımız savaşçıdır. Neredeyse agresif bir duygusallık söz konusu. Bu insanlara karşı sorumluluğumuz var. Kazanırsak mutlu olacaklar. Şampiyonluk devasa bir başarı olur. Yüz binler stadımıza gelecektir. Türk futbol tarihinde İstanbul tekeli ile mücadele eden ilk takımız. Bu, bir devrim gibi. Biz, bu ülkede unutulacak insanların sesiyiz. Bir kulüpten daha fazlasıyız.' ifadelerine yer verdi. Trabzonspor'un bu sezon yakaladığı başarının yankıları gerek yurt içinde gerek yurt dışında sürmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal