Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Hatayspor Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

19.12.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 19.12.2021-13:29)

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında geçtiğimiz hafta Antalyaspor deplasmanında almış olduğu yenilgiyi unutturan Trabzonspor, taraftarı önünde oynadığı Hatayspor karşılaşmasında eksik oyuncuları olmasına rağmen 2-0 galip gelerek geçtiğimiz hafta alınan yenilgiyi unutturdu.

ABDULLAH AVCI'DAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de aldıkları Hatayspor galibiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

İYİ BİR TAKIMA KARŞI OYNADIK

Hatayspor İki senedir çıkış yapan bir takım. Son iki maçtır da formasyon değiştiren bir takım. Başlarında da çok kaliteli bir teknik adam var, oyunu geliştiriyor. Bugün beklediğimiz gibi başladılar oyuna. İlk yarıda 45 dakika sezonun en dominant oyununu oynadık. Taraftarın savunmayı ve hücumu bizimle yapması inanılmaz güzeldi.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Oyunun her anını doğru oynamak gerekiyor. Orada gol olsa rakip devreye girecekti. İkinci yarıda denge vardı ama bizim basit top kayıplarımız oldu. Zor bir rakibe karşı geçen hafta kaybettikten sonra bu karşılaşma hem Trabzonspor’un büyüklüğünü hem de oyun hafızasını gösterir. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, davet ettik ve bugün 40 bin kişi burada. Sabırlı oyuna da son derece destek oluyorlar. Futbolda basit oynama her anını doğru oynama gibi bir durum vardır. Biz bunun büyük bir bölümünü yaptık. Her şey için teşekkür ediyorum, hem oyuncularıma hem de taraftarlarıma. 3 puan daha kazandık 42 puana ulaştık. Bir an önce hem zihinsel hem fiziksel olarak en hızlı şekilde kalan maçlarımıza odaklanmamız gerekiyor.

KOUASSİ TRANSFERİ HAKKINDA...

Yetenekli ve özel oyuncu, fırsat transferi olarak bakmak lazım. Fildişi Sahili Milli takımında oynamak kolay değil. Orada uzun süredir oynuyor. 1 hafta 10 gündür bizimle antrenman yaptı. Şu ana kadar Kouassi’nin takıma adaptasyonu çok iyi. Dar alandaki yeteneği ve özel bir oyuncu oluşuyla doğru transfer gibi duruyor. Daha geniş alana çıkmak, maç ritmini yakalamak zaman alacak. İlk görüntüsü iyi. Bugün kenar oyuncusu eksiğimiz vardı. İkinci yarıda milli takımdan sonraki süreçte bizimle olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal