02.01.2022-12:45 (Son Güncelleme:02.01.2022-12:57)


1

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında gerçekleştirilen görüşmede ligin ikinci devresi öncesinde stoper bölgesine takviye yapılması yönünde karar verildi.



2

Sezon başından bu yana sergilediği performansla büyük bir beğeni kazanan tecrübeli savunmacı Edgar Le'nin sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından bordo mavili kulüp bu boşluğu doldurabilmek adına harekete geçti.



3

Spor Toto Süper Lig'de uygulanan yabancı kuralı nedeniyle rotasını stoper transferinde yerli isimlere çeviren Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın bu bölgeye yapılacak olan transfer için yönetime iletmiş olduğu listede yer alan isimlerden biri ortaya çıktı.



4

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Başkan Ahmet Ağaoğlu'na iletmiş olduğu transfer listesinde yer alan isimlerden birinin Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başarılı savunma oyuncusu Samet Akaydın olduğu ortaya çıktı.



5

Adana Demirspor forması giyen 27 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Samet Akaydın için girişimlerine başlayan Trabzonspor yönetiminin Adana ekibiyle masaya oturduğu öğrenildi.



6

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun bizzat Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile gerçekleştirdiği görüşmede 30 Haziran 2024'te sözleşmesi sona erecek olan başarılı savunma oyuncusu ile ilgili pazarlıklara başladığı öğrenildi.



7

Adana Demirspor ile yapılan pazarlıklarda Trabzonspor yönetiminin 1 milyon euro bonservis ücretine kadar çıktığı öğrenilirken iki kulüp arasında pazarlıkların devam ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR