Trabzon’da vahşetin cezası belli oldu: Bebeğini fındık bahçesine gömen kadına müebbet verildi

2020 yılında cinsel saldırıya uğradığını ve hamile kaldığını, bebek doğduktan sonra ise fındık bahçesine gömdüğünü itiraf eden kadının cezası belli oldu.

03.04.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-11:43) Trabzon’da vahşetin cezası belli oldu: Bebeğini fındık bahçesine gömen kadına müebbet verildi

Trabzon’da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. 2020 yılında kuzeninin kendisine tecavüz ettiğini ve sonrasında hamile kaldığını belirten kadın, yeni doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömdüğünü iddia itiraf etti. Tutuklanan kadının anlattıkları herkes şaşkına çevirdi.

Korktuğum için bebeği gömdüm

23 yaşında olan ve kuzeni ile yasak aşk yaşayan ve bebeğini öldüren Pınar Ç. İçin müebbet hapis cezası verildi. Tutuklanan kadın verdiği ifade de kuzenin kendisine saldırdığını belirterek, "Bebeği çarşafa sarıp, koltuk üzerine bıraktım. Daha sonra geri döndüğümde öldüğünü gördüm. Korktuğum için de bebeği gömdüm" dedi. Kuzen ise, rızaya dayalı birliktelik yaşandığını savunarak bebeğin ölümü ve gömülmesiyle ilgisi olmadığını kaydetti.

Bebeğini öldürüp fındıklığa gömdü, Trabzonda'ki kadının cezası belli oldu

Saldırı yok, rızayla birlikte olduk

Cinayet duruşmasına katlan aile fertleri, birbirlerini suçlarken, P.Ç’ye saldırdığı iddia edilen O.K. zorla bir birliktelik olmadığını bebeğin ölümü ve gömülmesiyle ilgisi olmadığını kaydetti. Pınar Ç.'yi 'kendisini savunamayacak olan altsoyu öldürmek' suçundan müebbet hapis cezasına çarptıran mahkeme heyeti, 'suçu bildirmemek'ten tutuksuz yargılanan 6 kişinin ise beraatine karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal