Düzce’de feci kaza: Geri manevra yapan oğluna yardımcı olan baba tırın altında kaldı

Dün akşam saatlerinde Düzce’de korkunç bir kaza meydana geldi. Oğluna yardımcı olmak için arabandan inen baba, aracın manevra yaptığı sırada Tırın altında kaldı.

03.04.2022-10:43 - (Son Güncelleme: 03.04.2022-10:43)

Düzce’de yaşanan kaza duyanları hayrete düşürdü. Oğluna yardımcı olmak isteyen baba, tırın geri manevra yapması için aşağıya indiği sırada tırın altında kalarak ağır yaralandı. 

Oğluna yardım etmek isterken tırın altında kaldı

Düzce’de 61 K 8966 plakalı tır, dün Bolu Dağı Tünelinde meydana gelen toprak kayması nedeni ile yolunu değiştirerek Kaynaşlı gişelerinden çıkarak D-100 kara yoluna girdi. Bir süre sonra yanlış yönde ilerlediğini fark eden tırın sürücüsü, geri manevra yaparak yoldan çıkmak istedi. Oğluna yardımcı olmak için tırdan inen baba, oğluna manevra için yardım etmeye başladı. Bir anda babasını gözden kaybeden M.E, tırı emniyet şeridine çekerek aramaya başladı. Yaklaşık 10 metre geride babasını yerde kanlar içinde bulan sürücü, durumu polis, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Aralı adam apar topar hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  M.E, jandarma ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Oğluna yardım edeyim derken tırın altında kaldı


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal