Trabzon'da 3 Kızını Öldürmüştü! İfadesi Ortaya Çıktı!

Trabzon'un Of İlçesinde çay bahçesine götürdüğü 3 kızını tabanca ile başlarından vuran baba, kan donduran ifadesinde, çocuklarının kendisinden soğuduğunu hissettiğini ve olayı hatırlamadığını ifade etti.

01.09.2021-16:03 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-18:23) Trabzon'da 3 Kızını Öldürmüştü! İfadesi Ortaya Çıktı!

Dün saat 16.00'da Trabzon'un Of ilçesi Uluağaç Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, mahallenin camisinde imam olarak görev yapan 36 yaşındaki baba Emre Göktaş, geçirdiği cinnetin ardından 3 kızını öldürdü. Evlerinin bir kilometre uzağında çay bahçesine götürdüğü kızları Yaren (11), Hiranur (7) ve Elif Göktaş’ı (4) tabancayla başlarına ateş edip öldüren imam, ''Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum'' dedi. 

12 senelik eşiyle bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşayan Emre Göktaş'ın eşi Sibel Göktaş 4 aydır eşinin kendisini darp etmesi sebebiyle çocuklarını alarak evi terk ederken, bunu içine sindiremeyen Emre Göktaş kendisini 2 ay önce darp ettiğini iddia etti.

3 KIZINI BİRER KURŞUNLA ÖLDÜRDÜ

Eşinin Sibel Göktaş'ın şikayetçi olmasıyla birlikte mahkeme tarafından 1 ay uzaklaştırma cezası alan Emre Göktaş, ayrı yaşadığı eşinden 3 kızını dün Of ilçe merkezinde teslim alarak ilçenin Uluağaç Mahallesi'ndeki evine getirdi. Emre Göktaş, daha sonra kızları Yaren Göktaş (11), Hiranur Göktaş (8) ve Elif Göktaş'ı (5) bir süre sonra evinden 1 kilometre uzakta dere kenarındaki ıssız bir yere götürerek silahla kafalarına birer kurşun sıkarak öldürdü. Emre Göktaş, olay sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi’ni telefonla arayıp 3 kız çocuğunu öldürdüğünü ihbar etti. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

'ÇOCUKLARIM BENDEN SOĞUMUŞTU'

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken, gözaltına alınan Emre Göktaş, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguya alındı. Şüphelinin, avukat talebinde bulunduğu sorgusunda ifadesi de ortaya çıktı. Göktaş'ın ifadesinde, “Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum” dediği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal