Tozluyaka tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler yayınlanacak? Fox TV Tozluyaka tekrar bölümü günleri

Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak olan Tozlukaya dizisinin tekrar bölümlerinin ne zaman ve hangi günler yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Tozluyaka tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler yayınlanacak? İşte Fox TV Tozluyaka tekrar bölümü günleri...

28.06.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:58) Tozluyaka tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler yayınlanacak? Fox TV Tozluyaka tekrar bölümü günleri

Fox TV ekranlarının yeni yaz dizisi olacak olan Tozlukaya dizisinin yönetmenliğini Semih Bağcı üstlenecek. Dizinin senaristliği Yekta Torun, yapımcılığını ise Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp ikilisi yapacak. Tozlukaya dizisinin ilk bölümü bu akşam yayınlanacakken, izleyenler Fox TV Tozluyaka tekrar bölümü günlerini gündemlerine taşımış durumda. Peki Tozluyaka tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler yayınlanacak?

Tozlukaya dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Tozlukaya dizisi öğrencilerin sınıf farklarına rağmen aralarındaki sağlam dostluğu ve hayata dair umutlarını kaybetmemelerini konu edinecek. Tozlukaya dizisinin oyuncu kadrosunu mre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak oluşturacak.

Tozlukaya dizisi

Tozluyaka tekrar bölümleri ne zaman, hangi günler yayınlanacak?

Tozlukaya dizisinin ilk bölümü 27 Haziran 2022 Pazartesi günü ekranlara gelmişti. İzleyenler ise dizinin tekrar bölümlerinin tarihlerini araştırmaya başladı. İşte Fox TV Tozluyaka tekrar bölümü günleri:

Salı 13.45

Çarşamba 23.30

Perşembe 13.45 / 20.00

Cuma 22.30

Cumartesi 16.30 / 01.45

Pazar 11.20 / 20.00

Tozlukaya dizisinin yeni bölümü 4 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal