Star TV Duy Beni dizisi ne zaman başlıyor? Duy Beni dizisi 1. bölüm yayın tarihi bellli oldu

Star TV'nin yaz sezonuna iddialı giriş yapması beklenen yeni dizisi Duy Beni'nin başlayacağı tarih belli oldu. Peki, Star TV Duy Beni ne zaman başlayacak? Star TV Duy Beni ilk bölüm ne zaman? İşte detaylar...

28.06.2022-10:55 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:55) Star TV Duy Beni dizisi ne zaman başlıyor? Duy Beni dizisi 1. bölüm yayın tarihi bellli oldu

Süreç Film yapımlı, yönetmenliğini Ali Balcı'nın yaptığı, senaristliğini Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz'ün üstlendiği gençlik dizisi Duy Beni yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Duy Beni dizi konusu nedir?

Dizide Ekim, sıradan bir mahallede oturan lise öğrencisidir. Bir gün okula giderken yaşadığı olay sonrası hayatı alt üst olur. Ekim'in gözlerinin önünde en yakın arkadaşı Leyla'ya araba çarpar ve kaçarak oradan uzaklaşır. Leyla'ya çarparak kaçan araba, onların mahallesinin yakınlarında bulunan özel okula saklanır ve ortadan kaybolur.

Her ne kadar bunu bilseler de ispatlayamazlar ve okul yönetimindekiler okullarının ismini temizlemek için kazanın yaşandığı mahalleden 3 kişiye burs vermek ister.

Burs almaya hak kazanan bir isim de Ekim'dir. Fakat, onun istediği arkadaşı Leyla'ya çarpan kişileri bularak ortaya çıkarmaktır.

 star tv duy beni dizisi

Duy Beni dizi oyuncuları

Berk Hakman

Rabia Soytürk

Caner Topçu

Ege Kökenli

Murat Daltaban

Durul Bazan

Duy Beni dizisi ne zaman başlıyor?

Duy Beni dizisi birinci bölümü ile 7 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak!

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal