Total War: Rome Remastered Geliyor

SEGA'nın yaptığı duyuruya göre Total War: Rome oyununun yeniden düzenlemesi geliyor.

26.03.2021-12:48 - (Son Güncelleme: 26.03.2021-12:48) Total War: Rome Remastered Geliyor

Masaüstü bilgisayar oyunlarının efsanesi gerçek zamanlı strateji oyunu Total War: Rome yenileniyor. Üstelik, oynamak için oyun severlerin çok fazla beklemesine gerek kalmayacak. Total War: Rome Remastered 29 Nisan'da Steam platformunda piyasa çıkacak.

Remastered  olarak sunulacak oyunun geliştirmesini ise XCOM: Enemy Unknown ve Deus Ex: Human Revolution gibi oyunları macOS kullanıcılarıyla buluşturan Feral Interactive yapacak. Total War'ı daha önceden IOS ve Android işletim sistemleri için mobil dünyaya taşıyan geliştirici firma, seriye yabancı değil.

Total War: Rome Remastered ile beraber güncellenmiş modeller, dokular ve görsel efektler yer alacak. Ayrıca, oyunun arayüzü yeniden tasarlanıp modern bir görünüm oraya çıkacak. Staem Workshop erişimi de içerecek oyun, ultra geniş ve 4K monitörler için de destek sunacak.

Barbarian Invasion ve Alexandar ek paketlerini de sunacak oyunun yurt dışı satış fiyatı 30 dolar olarak belirlendi. Bu da oyunun vergiler eklenmemiş halinin 240 lira olduğu anlamına geliyor ancak Steam'de Total War: Rome'un orijinaline sahipseniz, yüzde 50 indirimli olarak satın alabileceksiniz.

Feral Interactive‘in yeniden düzenlemek için Total War oyunları içerisinden Rome'u seçmesi garip karşılansa da oyuncular Steam atölye desteğinin geleceğinden mutlu görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal