Tosuncuk Bunu da Yapmış! Rakip Sitenin Çalışanını Kaçırmış

Teslim olduktan sonra dün itibariyle ifadesi alınmaya başlanan 'Tosuncuk' ile ilgili yeni bir gerçek ortaya çıktı.

06.07.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-09:54) Tosuncuk Bunu da Yapmış! Rakip Sitenin Çalışanını Kaçırmış

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın 5 yıl önce, kendi internet sitesine rakip olan bir sitenin çalışanını kaçırıp evinde sorgu çektiğini gösteren kayıtlar ortaya çıktı.

Bursa 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki dava dosyada yer alan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, yıllar önce oynanmış iddia kuponu satan bir site kurdu. Yanında çalışan Doğukan A. da belli bir süre çalıştıktan sonra işten ayrılıp, benzer bir site kurdu. Durumu öğrenen ‘Tosuncuk’ çok sinirlendi.

 Mehmet Aydın, 'Sitemin aynısını yapmış' dediği Doğukan A. ile 23 Haziran 2016 günü bir parkta görüştü.

Aracına zorla bindirerek, Bursa’da bodrum kat oturduğu evine götürdü ve Doğukan A.’ya tehditler savundu. Tosuncuk tehdit anlarını da telefonuna kaydetti. Daha sonra şifrelerini aldı ve siteyi kullanım dışı bıraktı.

Şikâyet edilmesi ile birlikte gözaltına alınan Mehmet Aydın’ın telefonunda, bu anlar hakkındaki kayıtlar ele geçirildi. Dava dosyasında ‘Sorgu Kaydı’ olarak yer alan kayıtta, Aydın, ''Seni döverim burada, o zaman konuşmaya başlarsın. İnşallah şifreyi unutmuşsundur da burada temiz bir dayak yersin benden. Buraya gelişini unutma, unutma tamam mı! Sözümü dinlersen korkacak bir şey yok. Biz adam yemiyoruz. Güzel güzel konuşuyoruz. Adam gibi yanımda çalış, çok güzel işler yapacağız demedim mi? Neyine yetmedi?'' diyor.

7 YIL CEZA ERTELENDİ

Aydın’a verilen 7 yıl ceza 7 aya düşürülüp ertelenince cezaevine girmedi. Bu süreçte de Çiftlik Bank’ı kurup milyonlarca lira topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal