Son Dakika! Rusya’da AN-26 Tipi Yolcu Uçağıyla Bağlantı Kesildi

Rusya’nın Kamçatka bölgesinde AN-26 tipi bir yolcu uçağıyla bağlantının kesildiği bildirildi.

06.07.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-14:35) Son Dakika! Rusya’da AN-26 Tipi Yolcu Uçağıyla Bağlantı Kesildi

Son dakika haberine göre Rusya’nın Kamçatka bölgesinde AN-26 tipi bir yolcu uçağıyla bağlantının kesildiği bildirildi. Rus haber ajanslarının Rusya’nın Acil Durumlar Bakanlığının bölgedeki basın servisine dayanarak verdiği haberde, Kamçatka bölgesinde Petropavlovsk-Kamçatki kentinden Palana kentine yolcu taşıyan AN-26 tipi bir uçağıyla planlanan zamanda iletişim kurulamadığı belirtildi.

UÇAĞIN İÇİNDEKİ KİŞİ SAYISI 30'DU

Söz konusu Uçakta 22 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın yer aldığı belirtilen haberde, helikopter ve uçaklar ile uçağın düştüğü  bölgede arama-kurtarma çalışmalarının gerçekleştiği bildirildi. Diğer yandan gelen bir son dakika haberine göre Rusya'da içinde tahmini 30 yolcusu bulunan AN-26 tipi yolcu uçağı denize düştüğüve yolculardan hiçbirinin sağ kurtulamadığı açıklandı. AN-26 tipi bir yolcu uçağının içinde kentin lideri de vardı.Uçakta bulunan herkesin yaşamını yitirdiği açıklanırken, Palana kenti lideri Olga Mohireva'nın da yolcular arasında olduğu bildirildi.

KENTİN LİDERİ DE UÇAĞIN İÇİNDEYDİ

Uçakta 6'sı mürettebat 1'i çocuk 21 yolcu bulunuyordu. Rus haber ajansı Sputnik, uçakta Palana kenti lideri Olga Mohireva'nın da olduğu bilgisini paylaştı.

UÇAK KAZASINDA KURTULAN OLMADI

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, enkazın Palana şehri kıyılarından 4-5 km uzaklıkta bulunduğunu açıklarken, tüm yolcuların hayatını kaybettiğini duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal