Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Annelerini Ziyaret Edecek

PKK tarafınca evlatları kandırılarak dağa kaçırılan ailelerin bekleyişleri sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü yapması planlanan ziyaret heyecanla bekleniyor.

06.07.2021-08:47 - (Son Güncelleme: 06.07.2021-08:47) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Annelerini Ziyaret Edecek

Eli kanlı terör örgütü PKK tarafınca evlatları dağa kaçırılan ailelerin bekleyişleri devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü yapması planlanan ziyareti de heyecanla bekleniyor.

Diyarbakır'da ikamet etmek olan Mehmet Akar, 2 sene önce 21 Ağustos tarihinde birden ortalıktan kayboldu.

2 sene önce oğlunun teröristler tarafınca kandırılarak dağa kaçırıldığını ifade eden acılı anne Hacire Akar, 1 gün sonra HDP Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi başlattı.

Hacire Akar’ın almadan gitmeyeceğini belirttiği oğlu Mehmet Akar, eylemin 3'üncü gününde ortaya çıktı. Hacire Akar, eylemine son verdi, Mehmet Akar ise mahkemece ev hapsine çarptırıldı.


AİLELERE UMUT OLDU

Hacire Akar, çocukları kayıp annelere çağrıda bulundu. Hacire Akar'ın oğluna kavuşması, çocukları terör örgütü PKK tarafınca kaçırılmış olan aileler için umut oldu.

24 AİLE EVLADINA KAVUŞTU

Hacire Akar'ın çağrısı ile harekete geçen, çocukları kayıp aileler, 3 Eylül 2019 tarihinden itibaren HDP binası önünde oturma eylemine başladı. Eylem süresince Hacire Akar'ın yanı sıra 24 aile daha çocuklarına kavuştu.

HEPİMİZ ÇOK ÇOK SEVİNÇLİYİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Diyarbakır'a yapacağı ziyaret, aileleri heyecanlandırdı. 

6 sene önce PKK tarafından kaçırılan oğlu Özkan için eylemini devam ettiren acılı baba Süleyman Aydın ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü gerçekleştirmesi planlanan Diyarbakır ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, ‘’Hepimiz şu an çok sevinçliyiz. Heyecanla Cumhurbaşkanı'mızın gelişini bekliyoruz. Hepimizin tek umudu var. İnşallah hayırlı bir müjde ile gelir çünkü hepimiz evlatlarımızın yolunu gözlüyoruz. Allah Sayın Cumhurbaşkanı'mızı başımızdan eksik etmesin. Biz de sonuna kadar mücadelemize devam ediyoruz.’’ dedi.


MÜJDELER VERECEĞİNİ UMUYORUZ

Eli kanlı, alçak terör örgütü PKK tarafınca  2 sene önce 16 yaşında iken kaçırılan oğlu Mustafa için evlat nöbetini devam ettiren acılı anne Ayşegül Biçer, ‘’Anneler olarak bekliyoruz. Umudumuzu bekliyoruz, müjdeler vereceğini umuyoruz. Büyük sevinç yaşıyoruz çünkü bize umut olan, bize destek olan Sayın Cumhurbaşkanı'mızdır. Onu seviyoruz. Sonuna kadar destekliyoruz ve onun da bizi destekleyip evlatlarımızı bize kavuşturacağına inanıyoruz.’’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal