Tostçu Mahmut Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Tostçu Mahmut diye tanınan Anıl Kurt trafik kazasında hayatını kaybetti. Yetkililer Kurt’un ölümüyle ilgili inceleme başlattı.

15.09.2021-13:51 - (Son Güncelleme: 15.09.2021-17:46) Tostçu Mahmut Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Adana'da Müslüm Gürses şarkıları eşliğinde tost yaparken fenomen olan Tostçu Mahmut diye tanınan Anıl Kurt, İstanbul şubesinin açılışını gerçekleştirmek için çıktığı yolda trafik kazası yaptı. Kurt, yaşanan trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

MÜSLÜM GÜRSES ŞARKILARI EŞLİĞİNDE TOST YAPARAK FENOMEN OLMUŞTU

Adana’nın Seyhan ilçesinde, Müslüm Gürses şarkıları ile ütü tost yaparak kısa sürede sosyal medyada tanınan Tostçu Mahmut lakaplı Anıl Kurt, İstanbul şubesi için açılışı için yola çıktıktan sonra Ulukışla ilçesinin Hasangazi mevkiinde M.Y. ‘nin aracı ile Anıl Kurt'un kullandığı araç birbirine çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza ihbar edildikten sonra olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri araçta sıkışmış halde bulunan Anıl Kurt'un öldüğünü tespit etti. Jandarma tarafından ise kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

SOSYAL MEDYADA HIZ PAYLAŞIMI

Anıl Kurt, kaza yaşanmadan önce sosyal medya hesabından görüntüler paylaşmıştı. Kurt, Müslüm Gürses şarkısı çaldığı esnada, saatte 206 kilometre hızla gittiğini gösteren hız göstergesini cep telefonuyla çekip paylaştığı görüntüler ortaya çıktı. Kurt’un bir diğer gönderisinde ise ‘Daha yeni başladık’ notunu paylaştığı tespit edildi. Kurt’un cenazesi, otopsinin yapılmasından sonra toprağa verilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal