Toprak Razgatlıoğlu Aldığı Şampiyonluğun Ardından Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Dünya Superbike Şampiyonası'nın (WorldSBK) şampiyonluğunu kazanan ilk Türk motosikletçi olan Toprak Razgatlıoğlu, kazandığı şampiyonluğun ardından dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

21.11.2021-16:12 - (Son Güncelleme: 21.11.2021-16:22) Toprak Razgatlıoğlu Aldığı Şampiyonluğun Ardından Önemli Açıklamalarda Bulundu!

Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu ilk yarış sonrası şampiyonluğu garantilenemesinin ardından duygusal anlar yaşadı. Toprak Razgatlıoğlu'nu ilk tebrik edenler ise Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımları Kaptanı Kenan Sofuoğlu ve milli motosikletçi Can Öncü oldu. Toprak Razgatlıoğlu ise yaşadığı şampiyonluğun ardından dikkat çekecek açıklamalarda bulundu.

TOPRAK RAZGATLIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Ay yıldızlı sporcumuz Toprak kazandığı yarışın ardından yaptığı açıklamada, 'Sezon boyunca hayal ettiği dünya şampiyonluğunu son günde elde ettiği"nin hatırlatılması üzerine, "Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu'na ve aileme çok teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz takımıma teşekkür ediyorum, inanılmaz büyük bir iş çıkardılar." ifadelerine yer verdi.
Milli sporcu devam eden açıklamalasında, zaman zaman hata yaptıklarını belirtetek, 'Sezon içinde kazalar yaptık, yarış tamamlayamadık ama şu anda buradayız. Babam için gelsin bu dünya şampiyonluğu. O burada değil hayatını kaybetti ama beni izlediğini biliyorum, bunu hissediyorum. Çok mutluyum inanılmaz bir gün, dünya şampiyonu olduk, herkese çok teşekkür ediyorum. Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'nda Endonezya'da yapılacak olan sezonun son yarşına ise TSİ ile 10.00'da çıkacak.

TOPRAK RAZGATLIOĞLU TARİHE GEÇTİ

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Superbike Şampiyonası'ndan 2021 sezonunun şampiyonu olmayı başardı. Endonezya'da sezonun son ayağında ilk yarışı ikinci sırada tamamlayan Razgatlıoğlu, bu anlamda şampiyon olan ilk Türk motorcu olarak tarihe gerçmeyi başardı.
Şampiyonada, Uluslarası Mandalika Pisti'nde dün olan yoğun yağış nedeniyle yapılamayan ilk yarış bugün TSİ 06.15'te başladı.
Pole pozisyonunda 20 turluk yarışa başlayan milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, yarışın bitimine 18 tur kala yarışta ilk defa birinci sıraya yerleşti. Daha sonra ise zaman zaman yarışta liderliği rakiplerine kaptıran sporcumuz, bitime 12 tur kala yarışta tekrar birinci sıraya yerleşmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal