Tomas Rosicky Son Asistini Oğluna Yaptı!

Son olarak Sparta Prag forması giyen Çek futbolunun en önemli yeteneklerinden Tomas Rosicky jübile maçında son asistini oğluna yaptı.

12.06.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-13:04)

Çek futbolunun en önemli oyuncularından biri olan Tomas Rosicky, aktif futbol kariyerine nokta koydu. Rosicky’nin jübilesi birbirinden keyifli anlara sahne olurken, efsane oyuncunun küçük oğluna attırdığı gol de şüphesiz maçın en eğlenceli ve unutulmayacak anıydı.

Son olarak ülkesinin Sparta Prag takımında forma giyen Tomas Rosicky, jubile maçında oğluna hayatında asla unutamayacağı bir an yaşattı.Yıldız oyuncu, orta sahada kucağına aldığı oğlunu rakip kaleye kadar taşıdı.

37 yaşında aktif futbol kariyerini bitiren Tomas Rosicky'nin veda maçında Cesc Fabregas, Alexandr Hleb, Jan Koller, Petr Cech, Poborsky, Robin van Persie ve Jens Lehmann gibi hem aktif futbol hayatını sürdüren hem de kariyerini noktalamış isimler bir araya geldi.

Jübile karşılaşmasının son golü ise Tomas Rosicky'nin oğlundan geldi. Kucağına aldığı oğluyla rakip kaleye kadar koşan Rosicky'ye rakip arkadaşları izin verdi. Çek yıldızın oğlu da topu filelerle buluşturdu. Böylece efsane oyuncu jübile karşılaşmasında çocuğuna hayatında asla unutamayacağı bir anı bırakmış oldu.

Kariyeri boyunca Sparta Prague, Borussia Dortmund ve Arsenal takımlarının formasını giyen Tomas Rosicky, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı ile de oynadığı 105 karşılaşmada 23 kez ağları havalandırmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal