Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe Taraftarlarını Kızdıracak Açıklamalar!

İtalya Serie A'da Udinese forması giyen Tolgay Arslan, Süper Lig'de Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe'ye gidişi ve Fenerbahçe'den ayrılışı ile ilgili çok konuşulacak sözler söyledi.

07.12.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-16:35)

Süper Lig'de Beşiktaş forması giydiği dönemde gündeme bomba gibi düşen söylentilerin ardından siyah beyazlılardan ayrılıp beklenmedik bir şekilde ezeli rakibi Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan Tolgay Arslan, yıllar sonra bu dönemde yaşadıklarıyla ilgili ve sarı lacivertli taraftarlar hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇELİLER ÇOK SİNİRLENECEK

Tolgay Arslan, Fenerbahçeli taraftarları bir hayli kızdıracağı açıklamalarında ;

ÖFKELİ OLDUĞUM İÇİN TEKLİFİ KABUL ETTİM

Fenerbahçe beni Beşiktaş'ta kadro dışı kaldıktan bir hafta sonra aradı. Öfkeliydim ve hemen kabul ettim. Gerçekten ayrılmayı istememiştim.

TARAFTARLAR DÜRÜMLER NEREDE DİYE BAĞIRDI!

Fenerbahçe formasıyla Beşiktaşlı taraftarların karşısına çıkmak zordu. Yaşadığım en zor deneyimdi. Taraftarlar dürüm konusu hakkında, ' Tolgay Arslan dürümler nerede? ' diye bağırıyordu. İlk yarı sonunda 3-0 gerideydik. Beşiktaşlı taraftarlar mutluydu ama sonunda 3-3 yaptık.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI HOŞ KARŞILAMADI

Fenerbahçe ile ilk maçta taraftarlar istediği için armayı öptüm. Beni aralarına aldıkları için onlara minnettardım ama Beşiktaşlı taraftarlar bu durumu hoş karşılamadı.

HEP ÇOK İYİ OLMAK ZORUNDASINIZ

Fenerbahçe'de ilk zamanlar her şey yolundaydı. Tam kendimi kanıtlamak üzereyken bazı sakatlıklar yaşadım. İkinci sezonu yedinci sırada bitirdik ve kulüp kadroda yenilemeye gitti. Fenerbahçe'de çok iyi olmak zorundasınız.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI ŞIMARIK!

Benden sonra çoğu benim pozisyonumda oynayan 21 transfer yaptılar. Fenerbahçe'de işler iyi gitmediğinde taraftarlar hızlı bir şekilde değişim talep ediyor. Yıllar önce biraz şımarıklardı. Beşiktaşlı taraftarlar ise skoru alamasan bile ellerinden geleni yaptığında alkışlıyorlar.

SÜPER LİG'DEN ÇOK KULÜP BENİMLE İLGİLENDİ

Sözleşmemi feshettiğimde neredeyse tüm lig benimle ilgilendi ama kariyerimi ülke dışında sürdürmem gerektiğini hissettim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal