Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten İddialı Açıklamalar!

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

07.12.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-15:44) Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten İddialı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de son haftaların en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Giresunspor, yükselen form grafiği ile iyi bir ivme yakaladı.

GİRESUNSPOR'DA YÜKSELİŞ DEVAM EDİYOR

Ligde kendi sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor galibiyeti ile yükselişe geçen Giresunspor, sonraki hafta deplasmanda Beşiktaş'ı 4-0'lık sansasyonel bir skorla geçerken sonrasında sırasıyla Ankara Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarından galibiyetle ayrılmayı başardı.

GİRESUNSPOR, ADANA DEMİRSPOR'A KONUK OLACAK

Bu hafta Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor'da Teknik Direktör Hakan Keleş, zorlu maç öncesi yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

HAKAN KELEŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Adana Demirspor maçı öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları üst seviyede. Önümüzde Adana Demirspor karşılaşması var. Güçlü ve önemli bir rakiple zor bir deplasman maçına çıkacağız. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselen iki takımın puan mücadelesi zevkli ve çekişmeli bir 90 dakikaya sahne olacak. Bizim amacımız belli, iyi gidişatımızı ve sıralamadaki yükselişimizi Adana Demirspor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Devre arasına kadar toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp, ligin ikinci yarısına çok daha iyi bir konumda başlamak hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal