Galatasaray'ın Eski Futbolcusu Fernando Meira'nın Lazio Maçı Yorumları Dikkat Çekti!

Galatasaray'ın eski Portekizli savunma futbolcusu Fernando Meira'nın, sarı kırmızılı takımın Lazio maçı öncesinde yaptığı açıklamalar büyük dikkat çekti.

07.12.2021-15:38 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-15:38)

Sarı kırmızılıların Portekizli eski savunmacısı Fernando Meira, Galatasaray'ın İtalya ekibi Lazio ile oynayacağı maçın öncesinde açıklamalarda bulundu. Portekizli eski futbolcunun yaptığı açıklamalar gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaray taraftarı tarafından dikkat çekti.

FERNANDO MEİRA'NIN GALATASARAY AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Eski Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira, Galatasaray'ın Lazio ile oynayacağı maçtan önce yaptığı açıklamada, 'Galatasaray son dönemde Şampiyonlar Ligi'nde çok başarı gösteremedi ancak özellikle evindeki Avrupa kupası maçlarında iyi oynuyor. Perşembe günü çok güçlü bir rakiplekarşılaşacaklar. Lazio'nun tehlikeli golcüleri var. Galatasaray'ın işi kolay olmayacak. Ancak yola devam edeceklerine inanıyorum, bu konuda içim rahat. Galatasaray'ın bir parçası olma hissini tarif edemem, bu satın alınamayacak kadar farklı bir his. Galatasaray'ı her zaman sevmeye devam edeceğim' ifadelerine yer verdi. Portekizli eski futbolcunun yaptığı bu açıklamalar gerek Galatasaray takımı gerek Galatasaray taraftarları tarafından büyük ilgi gördü. Futbolcuya Galatasaray taraftarları tarafından sosyal medyadan sevgi mesajları geldi.

FERNANDO MEİRA'NIN KARİYERİ

Portekizli emekli eski futbolcu Fernando Meira futbola başladığı Portekiz ekibi Vitoria Guimares'in alt yaş kategorilerinden sonra takımın A seviyesine yükseldi. Ardından sergilediği performansla Benfica'nın yolunu tuttu. Sonrasında Alman ekibi Stuttgart'a gitti. Galatasaray'a ise 2008 yaz transfer sezonunda transfer oldu. Galatasaray'da 2 sezon geçiren Portekizli, 2011'de futbolu bıraktığı Real Zaragoza'ya transfer oldu. Fernando Meira, 2012 yılında Real Zaragoza'da futbola veda etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal