Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş Gelişmesi Yaşanıyor!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son hafta karşılaşmasında 9 Aralık Perşembe günü Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de maçın hazırlıklarına başlandı. Sarı lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

07.12.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-15:24)

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son hafta maçında 9 Aralık Perşembe günü Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile karşılaşacak olan sarı lacivertlilerde maçın hazırlıklarına başlandı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 6. ve son hafta karşılaşmasında 9 Aralık Perşembe günü Eintracht Frankfurt ile oynayacak olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yapılan antrenmanda ise takımın yıldız futbolcularından Mert Hakan Yandaş ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

MERT HAKAN YANDAŞ ANTRENMANLARA BAŞLADI

Çaykur Rizespor maçının ilk 11'inde görev alan futbolcular antrenmanı sahada aktif dinlenmeye yönelik yaptıkları çalışmalarla tamamladı. Diğer futbolcular ise ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanda 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Çift kale maçla devam eden antrenman, bireysel çalışmalarla sona erdi.
Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır takmdan ayrı özel bir program dahlinde antrenman yaparken; Enner Valencia ise sahada topla yaptığı çalışmaları sürdürdü. Mert Hakan Yandaş ise takımdan ayrı çalışmaları sürdürdü. Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler gerek Fenerbahçe takımında gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük bir dikkatle takip ediliyor. Mert Hakan Yandaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika ekibi Antwerp ile oynanan maçta sergilediği performansla büyük övgüler almıştı. Futbolcunun, Eintrach Frankfurt maçında sahada yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal