Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Göztepe Maçının Ardından Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'de aldıkları Göztepe mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

07.12.2021-15:03 - (Son Güncelleme: 07.12.2021-15:15)

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Göztepe'nin konuğu olan Gaziantep Futbol Kulübü, 10 kişi kalan rakibi karşısında sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

EROL BULUT'TAN MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahadan 2-1 mağlup ayrıldıkları Göztepe deplasmanının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün kaybettiğimiz bir 3 puan var. İlk yarıda sahada olmayan bir Gaziantep FK vardı. Maalesef istediklerini sahaya yansıtamayan, korkak oynayan bir oyun takım vardı. Ceza sahası içerisinde elimize kolumuza dikkat edeceğimizi söylemiştik ama korktuğumuz maalesef başımıza geldi. Penaltı golünün ardından ikinci golü kalemizde gördük. Rakip 2-0 öne geçince işler kolay olmuyor. İkinci yarıda sahada göstermek istediğimiz futbol vardı. Baskılı oynayıp skoru değiştirmeye çalıştık. Direkten dönen 3 topumuz var ama futbol 90 dakika konsantre gerektiriyor. Bugün eksiğimiz ilk yarıda fazlasıyla vardı onun sonucunda da kaybettiğimiz bir 3 puan oldu.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal