Tolga Akış kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Geçen sene herkesin konuştuğu bir düğün ile dünya evine giren Zeynep Bastık, uzun senelerdir birlikte olduğu eşi Tolga Akış ile boşanma kararı aldı. Evden ayrılan Tolga Akış, başka bir evde yaşamaya başladı. Anlaşmalı boşanma kararı alan çift Temmuz ayını bekliyor. Peki, Tolga Akış kimdir? Tolga Akış ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

10.06.2022-11:42 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-11:42) Tolga Akış kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

3 yıllık bir sevgililik sürecinin ardından geçtiğimiz sene bu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Zeynep Baştık ve Tolga Akış çiftinden kötü haber geldi. Biz evliliği kıramadık diyen ve evden ayrılan Tolga Akış, bir senelik bir evliliğin ardından Temmuz ayında boşanacaklar. Anlaşmalı olarak ayrılık kararı alan çiftin uzun bir süredir aralarının açık olduğu konuşuluyordu. Edis ile seksi dans ettiği video sosyal medya gündemine bomba gibi düşerken bu olayın ardından çiftin aralarının açıldığı söylendi. Peki, Tolga Akış kimdir? Tolga Akış ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

Zeynep Bastık Tolga Akış çiftinden kötü haber

Yaptığı şarkılar ile çok konuşulan güzel şarkıcı Zeynep Bastık, menajeri olan reklamcı Tolga Akış’la üç yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl 7 Temmuz’da evlilikle taçlandırdı. Çeşme’de dünya evine giren çift herkesi şaşırtarak boşanma kararı aldı.

Evliliklerini sonlandırma kararı aldıktan sonra Levent’teki evlerinden ayrılan Zeynep Bastık, Ulus’ta bir dairede kalmaya başladı. Anlaşmalı boşanma kararı için bir yılı doldurmaları gereken çift Temmuz ayını bekliyor. Bir yılı doldurmaları ile çift mahkemeye başvuracak.

Zeynep Bastık Ve Tolga Akış Boşanıyor

Tolga Akış boşanma kararını şu sözlerde açıkladı:

“Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var.”

Tolga Akış kimdir?

3 Ağustos 1984 ‘te doğan Tolga Akış, Bursa doğumludur. Üniversiteye İstanbul Üniversitesi’nde İşletme bölümünde başlayan Akış, eğitim hayatının ardından medya sektörüne atıldı. Televizyon kanallarında prodüksiyon işi yapan Akış, 2005-2006 yıllarında Rock'n Coke Festivali'nde yer aldı.

Faklı reklam ajanslarında uzun süre çalışan Akış, 2017 yılında kendi dijital ajansını kurdu. Reklam çalışmalarına devam eden Tolga Akış, eşi Zeynep Bastık'ın da videolarını hazırladı. Güzel şarkıcının çıkış videosu olan Felaket’in prodüksiyonunu yaptı. Aynı zamanda Bastık’ın menajeri olan Akış, konserlerini de organize etmektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal