Zeynep Bastık’tan evi terk etmişti: Tolga Akış’tan ayrılık açıklaması geldi

Son dönemlerin en sevilen isimlerinden biri olan Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıllarda Tolga Akış ile evlenmişti. Ünlü çiften üzen haber geldi. Tolga Akış, her şeyi açıkladı. İşte detaylar…

10.06.2022-11:12 - (Son Güncelleme: 10.06.2022-12:07) Zeynep Bastık’tan evi terk etmişti: Tolga Akış’tan ayrılık açıklaması geldi

YouTube kanalında yayınladığı şarkılarla dikkatleri üzerine çeken ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl reklamcı Tolga Akış ile nikah masasına oturmuştu. Dillere destan düğünleri ile magazin gündemine bomba gibi düşen çift, bu seferde boşanma haberleriyle gündeme geldi. 

Zeynep Bastık ve Tolga Akış’tan ayrılma kararı 

Geçtiğimiz Temmuz ayında nikah masasına oturan ve görkemli düğünleri ile magazin gündemine bomba gibi düşen çift, henüz evliliklerinin birinci yılını tamamlamadan ayrılık kararı aldı. Boşanma kararı sonrası ünlü şarkıcı Zeynep Bastık evden ayrıldı. Henüz evliliklerinde birinci yıllarını doldurmayan ve bu nedenle anlaşmalı boşanma davası açamayan çift, işlemler için Temmuz ayını bekliyor. 

Boşanma açıklaması dikkat çekti 

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; boşanma haberleri sonrasında açıklama yapan reklamcı Tolga Akış, evliliklerini yürütemediklerini bu nedenle anlaşmalı olarak ayrılık kararı aldıklarını ifade etti. 

Akış, “Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var’’ dedi. 

Zeynep Bastık boşanıyor

İhanet yüzünden ayrılmıyoruz

Ünlü çiftin evliliğin bitiren şeyin ihanet mi olduğu sorularına cevap veren Akış, “Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz’’ şeklinde konuştu. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal