TOKİ’DEN BÜYÜK FIRSAT! Hiç tapusu olmayan 5.866 TL’ye 3 + 1 daireyi kapacak

TOKİ hiç konut sahibi olmamış dar gelirli vatandaşlara müjdeli haberi duyurdu. Tapusu olmayan vatandaşlar için büyük bir kampanya başlatıldı. Kampanya ile birlikte vatandaşlar 5.866 TL ödeme yaparak 3 + 1 dairenin sahibi olabilecekler.

25.03.2024-09:27 - (Son Güncelleme: 25.03.2024-09:27) TOKİ’DEN BÜYÜK FIRSAT! Hiç tapusu olmayan 5.866 TL’ye 3 + 1 daireyi kapacak

TOKİ tarafından her geçen gün müjde dolu bir haber verilmeye devam ediliyor. Tapusu olmayan vatandaşlar uygun fiyatlarla konut sahibi olmak için TOKİ’ye başvuruda bulunurken; aylık 5.866 TL ödeyebilirim diyen 3 + 1 dairenin sahibi olabilecek. E - Devlet üzerinden kolaylıkla yapılabilecek olan TOKİ konut başvuruları için E -  devlet üzerinden başvuru fırsatı açıldı. Aylık 5.866 TL ödeme yaparak 3 + 1 daire anında sizlerin olacak.

180 ay taksitle 3 + 1 daireniz hazır

TOKİ tarafından başlatılan bu yeni konut kampanyası doğrultusunda 3 + 1 daireler aylık 5.866 TL’den satışta olacak. Dar gelirli konut sahibi olamayan vatandaşlar E - devlet üzerinden TOKİ konut kredisiz 180 ay taksitle ucuz sosyal konut projesine başvuruda bulundukları takdirde, aylık düzgün miktarda ödemelerle 3 + 1 dairesinin sahibi olabilecek. Sizler de acil konut sahibi olmak istiyor; aylık az ödeme yaparak 3 + 1 dairemde oturmak istiyorum diyorsanız; TOKİ tarafından başlatılan bu uygun konut kampanyasına muhakkak göz atmalısınız.

TOKİ’DEN BÜYÜK FIRSAT! Hiç tapusu olmayan 5.866 TL’ye 3 + 1 daireyi kapacak

TOKİ sosyal konut projesinin başvuru şartları neler?

TOKİ tarafından başlatılan bu sosyal konut projesinde belirli şartları karşılıyor olmak gerekiyor. Başvuruda bulunacak olan kişi ya da kişilerin kendileri, eşleri ve velayetleri altında olan çocukları üzerine Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir tapu kaydının bulunmaması ve başvuru yapan kişilerin daha önce TOKİ’den konut satın almamış olması gerekiyor.

Başvuruda bulunan projenin bulunmuş olduğu il sınırları içerisinde bir yıldan az olmamak koşuluyla ikamet ediliyor olması ya da il nüfusuna o ilde kayıtlı olması gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş olmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma şartı da mevcut. Son olarak ise başvuruda bulunacak olan kişinin kendisi velayeti altındaki çocuklarından ya da eşinden oluşan haneden yalnızca bir kişinin başvuru iletmesi gerekiyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal