TOKİ Tuzla konut kura çekimi başladı mı? 2023 Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? E-Devlet TOKİ Tuzla kura sonuç sorgulama ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesinde yapılan kura çekimi detayları 14 Aralık 2023 Perşembe günü merak ediliyor. Dün yapılan 2+1 TOKİ kura çekimi sonrası gözler bugün yapılacak olan 3+1 konut kura çekimlerine çevrildi. Peki TOKİ Tuzla konut kura çekimi başladı mı? 2023 Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte E-Devlet TOKİ Tuzla kura sonuç sorgulama ekranı…

14.12.2023-12:45 - (Son Güncelleme: 14.12.2023-17:18)

TOKİ Tuzla konut kura çekimi canlı olarak yayınlanıyor. Vatandaşlar TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi konusunda yapılacak açıklamaları heyecanla bekliyor. Bugün gerçekleştirilecek kura çekimi ile beraber 5750 konut, sahibini bulacak. Peki TOKİ Tuzla konut kura çekimi başladı mı? 2023 Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları Ne Zaman açıklanacak?

TOKİ Tuzla konut kura çekimi başladı mı?

TOKİ’nin Tuzla ilçesi için gerçekleştirdiği kura çekimi saat 10.00 itibariyle Youtube’dan canlı olarak yayınlanmaya başladı.

TOKİ Tuzla Konut

TOKİ kura çekimi sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları canlı yayın sonrasında E-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.

2023 Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları saat 10.00 itibarıyla gerçekleştirilen çekilişin ardından e-devlet üzerinden öğrenilebilecek. Sonuçlar genellikle kura çekimi bittikten 1 gün sonra sistemde erişime açık hale getiriliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal