TOKİ Kırıkkale Delice kura sonuçları isim tam listesi

Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ ile bu hayallerine kavuşmak için gün sayıyor. TOKİ'nin vatandaşlar ev sahibi olsun diye sıklıkla yaptığı kura işlemlerinin bir diğeri de geçtiğimiz aylarda Kırıkkale Delice'de gerçekleştirildi. Kuraya katılanlar şimdi de sonuçların açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. İşte detaylar...

12.04.2022-13:30 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-13:30) TOKİ Kırıkkale Delice kura sonuçları isim tam listesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşuna bağlı olan TOKİ, 57 konut için Kırıkkale Delice'de çekiliş gerçekleştirdi. Çekilişe katılan vatandaşlar şimdi de kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. Biz de haberimizde sizlere kura sonuçlarından bahsettik.

TOKİ Kırıkkale Delice kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ'nin yaptığı bu proje, Kırıkkale Delice Çerikli Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştiriliyor. Ortaklaşa yapılan bu projede Kırıkkale Delice Çerikli 2. etap projesinin 57 adet konut geçen ay satışa sunulmuştu. Ardından gerçekleşen çekiliş canlı yayın ile paylaşıldı.

toki kırıkkale

TOKİ Kırıkkale Delice Çerikli kura sonucu nasıl sorgulanıyor?

TOKİ'nin Kırıkkale Delice ilçesinde gerçekleştirilen çekiliş sonuç listesi e-devlet üzerinden sorgulanabiliyor.

Kura sonucunda kazananların tam listesini öğrenmek isteyenler aşağıdaki linke tıklayarak Hak Sahibi Kimlik No' alanını doldurup öğrenebilir.

https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal