Tokat'ta feci kaza: Minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı!

Tokat'ta işçileri taşıyan panelvan tipi minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişi yaralandı.

18.05.2022-09:10 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-10:25)

Bu sabah saatlerinde Tokat'ta feci bir kaza meydana geldi. Tokat-Niksar kara yolu Gökdere kavşağında sürücülerinin kimliği öğrenilemeyen 60 DG 245 plakalı otomobil ile işçi taşıyan 60 AAN 064 plakalı panelvan tipi minibüs çarpıştı. Kazanın yaşandığı olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi.

2 kişi hayatını kaybetti

Söz konusu kazada, Niksar'a işçi taşıyan hafif ticari araçta bulunan 11 kişiden 2'si olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi. Olay yerinde jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan incelemede ölen şahısların kimlikleri belirlendi. Mesut Öjbe (54), Serhat Altay (24) cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından inceleme yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tokat Trafik Kazası

Çarpışma sonucu 12 kişi yaralandı

Kazada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 12 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal