Manisa'da trafik kazası: Manisa Turgutlu'da işçi servisi ile tır çarpıştı Çok fazla sayıda yaralı var

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde işçi servisi, demir yüklü tıra çarptı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi. Kazada araç içerisinden çıkarılan yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, ekiplerin çalışmalarına devam ediliyor.

11.05.2022-20:50 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-20:51) Manisa'da trafik kazası: Manisa Turgutlu'da işçi servisi ile tır çarpıştı Çok fazla sayıda yaralı var

Manisa Turgutlu'da bir işçi servisi demir yükü taşıyan tır ile çarpıştı. Gerçekleşen trafik kazasında çok fazla sayıda da yaralının olduğu haberi geldi. Meydana gelen kazada araç içinden çıkarılan yaralı vatandaşlar ise ambulanslara taşınarak derhal çevre civarda bulunan hastanelere kaldırıldı ve ekiplerin olay yeri çalışmaları da devam ediyor.

Manisa Turgutlu'da kaza

Söz konusu kaza Manisa Turgutlu 'da yer alan Manisa - Turgutlu arasındaki karayolda gerçekleşti. Elde edinilen bilgilere göre, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikadan iş çıkışında çalışanları alan 45 J 6405 plakalı servis aracı, aynı istikamete doğru giden 45 LT 505 plakalı olan demir yüklü tıra arkadan çarptı. Meydana gelen kazada çok fazla sayıda da işçi yaralandı ve vatandaşlar tarafından haber verilmesi ile birlikte olay yerine çok fazla sayıda 112 Acil Servis ekipleri ile itfaiye ekipleri, jandarma ile polis ekipleri sevk edildi.

Gerçekleşen kazada araç içinden çıkarılan yaralı vatandaşlar ise ambulanslara taşınarak vakit kaybetmeden civarda bulunan hastanelere tedavi için gönderildi ve olay yerinde ekiplerin çalışmaları da hala devam etmektedir.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal