Tokat’ta Ayı Saldırısına Uğrayan Adamın Mücadelesi Yürekleri Ağza Getirdi: Ayı Saldırısından Güreşerek Kurtuldu

Tokat’ta yaşanan ilginç olay herkesi hayrete düşürdü. Kendisine saldıran Ayıyla güreştiğini ve hayatını kurtardığını söyledi.

19.11.2021-14:46 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-14:51)

Tokat’ta yaşanan ilginç olay herkesi hayrete düşürdü. Kendisine saldıran Ayıyla güreştiğini ve hayatını kurtardığını söyledi. 

Tokat’ta yaşayan ve çiftçilik yapan Şenel Yıldız, akşam saatlerinde dışarı çıktığını ve kendisine ayının saldırdığını belirtti. Ayı saldırısından güreşerek kurtulduğunu dile getiren Şenel Yıldız, anlattıkları ile herkesi hayrete düşürdü. 

AYI SALDIRISINDAN GÜREŞEREK KURTULDU

Tokat’a bağlı Raşadiye ilçesinde yaşayan ve çiftçilik yapan Şenel Yıldız, akşam saatlerinde ahıra gitmek için evinden çıktı. O esnada kendisine ayı saldırması üzerine neye uğradığını şaşıran Yıldız, kendini kurtarmak için ayıyla güreşmeye başladı. Kolları ve bacaklarından yaralanan Yıldız'ın bağırmalarını duyan köy halkı yardımına yetişti. Hemen hastaneye kaldırılan Yıldız, en yakın devlet hastanesine götürüldü.  Ayının ısırması ve pençe atması sonucu kollarında ve bacaklarında derin yaralar oluşan şahsa dikiş atıldı.

Ayı saldırısına uğrayan adam

Yaşanan olay sonrası hayati tehlikesi bulunmayan Yıldız, yaşanan korkunç anları anlattı. Yıldız, "Bahçeden bir hışırtı geldi, döndüğümde ayı bana doğru geliyordu. Önce bacaklarımdan tutarak pençe attı. O arada ben ayıya sarıldım, güreş yaptık. Yer meyilli olduğu için ayıyı kaldırıp atınca, ayı çekip gitti. Ölümle burun buruna geldim. Cesaretim sayesinde yaşıyorum. Çünkü ayı bayağı büyüktü" şeklinde olanları anlattı.  Ayıların yiyecek bulamadığı için yerleşim yerlerine kadar indiğini belirten Yıldız, "Ayılar bu aylarda ağaçlardan dökülen meyvelere geliyor. O nedenle bahçede bir anda karşılaştık. Bacağımı bırakmadı, ben onu bırakmadım. Verilmiş sadakamız varmış" diye konuştu.

Ayıyla güreşen adam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal