Tokatlı Ahmet'in Mobil Okey Oyununda Tanıştığı Kadın Hayatını Değiştirdi

Tokatlı Ahmet’in çobanlık yaparken vakit geçirmek için indirdiği mobil oyun hayatını tam manasıyla değiştirdi. Oyunda hayatının aşkıyla tanışan çoban Ahmet şimdilerde Almanya’da lüks bir hayat yaşıyor.

09.09.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-16:47) Tokatlı Ahmet'in Mobil Okey Oyununda Tanıştığı Kadın Hayatını Değiştirdi

Tokatlı Ahmet K. çobanlık yaptığı zamanlarda uzun süre otlak ve boş arazilerde vakit geçirebilmek için telefonuna indirdiği Okey Muhabbet isimli okey oyununda sesli muhabbet ederken Almanya’da gurbetçi olan Tülin B. ile sohbete başladı. Önce sıkı bir arkadaşlık olan birliktelik ve günlerce oynanan oyundan sonra birbirlerini daha yakından tanıma kararı almalarına sebep oldu.

MOBİL OKEY OYUNUNDA TANIŞTILAR

Esasen makine mühendisi olan ama pandemi döneminde mezun olduğu için henüz iş bulamayan Ahmet K. ailesine destek olabilmek için boş vakitlerinde baba mesleği olan çobanlığa yöneldi. Geçici olarak yaptığı çobanlık mesleğini icra ederken de çok boş vakti olan Ahmet vakit geçirebilmek için telefonuna okey oyununu indirdi. İndirdiği oyunda tartışmayla başlayan Tülin, Ahmet ilişkisi bir aşka dönüştü.


TÜRKİYE'YE GELİNCE BULUŞTULAR

Oyun oynarken başlayan aşk hayatının ilk adımı Tülin B’nin Almanya’nın Münih şehrinden İstanbul’a ziyarete gelmesiyle atılmış oldu. Çoban Ahmet, Tülin B’nin İstanbul’a geleceğini öğrenince buluşma teklif etti. İlk buluşmada yıldırım nikahı kararı alan Tülin ve Ahmet şu an Münih’te yaşıyor.


ÇOBAN AHMET'İN HAYATI DEĞİŞTİ

Okey Muhabbet oyununda tanıştığı Tülin’le evlenip Almanya’ya yerleşen Ahmet şimdilerde ise Tülin B’nin sahibi olduğu otomotiv yedek parçaları üreten fabrikasında yönetici olarak çalışıyor. Dün dağlarda çobanlık yaparken bugün Almanya’da lüks içinde yaşayan Ahmet verdiği röportajda “her şeyimi Okey Muhabbet oyununa borçluyum, aşkımı, işimi, hayatımı. Çok mutluyum, bence herkes aşkının peşinden gitmeli. Ben bu adımı atma kararı aldığımda ailem karşı çıktı düğünüme bile gelmediler ama şimdi mutlu olduğumu görsünler Onlara buradan sesleniyorum artık aramızdaki buzları eritelim.” dedi. 

OYUNU İSTEYEN HERKES ÜCRETSİZ İNDİRİP, OYNAYABİLİYOR

Ahmet K.'nın hayatını değiştiren Okey Muhabbet oyununu sizler için araştırdık. Oyunu Google Play veya App Store'dan ücretsiz bir şekilde indirip hiç bir ücret ödemeden oynayabiliyorsunuz. Oyunun öne çıkan özelliği ise oyun oynarken sesli bir şekilde sohbet edebiliyor ve yeni arkadaşlıklar kurabiliyorsunuz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal