Tohma Köprüsü Nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Tohma Köprüsü'nün nerede olduğu merak ediliyor. Eski köprünün yan tarafına inşa edilen Tohma Köprüsü, konvansiyonel betonarme kazıklı altyapı sistemi ve çelik ikiz I kirişli köprü tipinde projelendirildi. Peki Tohma Köprüsü nerede?

06.02.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 06.02.2021-14:52) Tohma Köprüsü Nerede?

Cumhurbaşkanının bugün açılışını yaptığı Tohma Köprüsü'nün nerede olduğuna yönelik araştırmalar başladı. Köprünün inşa edilmesi ile bölünmüş yol çalışmalarının tamamlanması ile mevcut olan Devlet Yolu'nun ulaşım standardı yükseltilecek. Peki Tohma Köprüsü nerede?

TOHMA KÖPRÜSÜ NEREDEDİR?

Sürücülere konforlu bir sürüş ve ulaşım imkanı sunacak olan Tohma Köprüsü'nün nerede olduğu merak ediliyor. Tohma Köprüsü ile sürücüler emisyondan, yakıttan ve vakitten de tasarruf sağlamış olacak. Peki Tohma Köprüsü nerededir?

TOHMA KÖPRÜSÜ MALATYA

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini Malatya üzerinden Karadeniz'e bağlayacak köprüyle Malatya-Hekimhan-Sivas hattında kuzey-güney aksında bölünmüş yol bütünlüğünün sağlanması hedefleniyor. Tohma Köprüsü Malatya'da bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal