Togg'dan Barselona'da blok zincir platformu duyurusu: Toggen geliyor!

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Togg’un da davetlisi olduğu ve uluslararası blok zinciri markalarının katılım gösterdiği Avalanche Zirvesi’nde kritik açıklamalar yaptı. Karakaş, Barselona’da düzenlenen zirvede yaptığı konuşmada, kesintisiz bir mobitilite deneyiminin sunulacağını ifade etti.

25.03.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-12:37)

CEO Karakaş, "Akıllı cihazımız, blok zinciri platformumuz Toggen, startup iş birliklerimiz ve çevik çalışma şeklini benimseyen ekibimiz ile dekarbonizasyon, akıllı yaşam, e-cüzdan, akıllı lokasyon, uzaktan güncelleme, akıllı bağlantı hizmetleri sayesinde kullanıcılara kesintisiz bir mobilite deneyimi sunacağız." şeklinde konuştu.

Blok zinciri teknolojileri konusundaki aşamalarını Avalanche blok zincirini üreten ve gelişimini sağlayan Ava Labs iş birliğiyle son hız devam ettiren Togg, blok zinciri, techfin ve fintech gibi yeni nesil teknolojilerle birlikte mobilite ekosistemini güçlendirmeye devam ediyor.

Yeni nesil akıllı bir cihaz

Barselona’da organize edilen Avalanche Zirvesi’nde açıklamalar yapan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, üretilen otomobili yeni nesil akıllı bir mobilite cihazına çevirdiklerini aktardı.

Mobilite çözümleri, büyük veri, fintech, blok zinciri, oyunlaştırma, siber güvenlik, akıllı şebekeler ve mobilite servisleri olmak üzere birçok farklı stratejik alanlarda emek verildiğini, ve yoğunlaşıldığını ve oyunlaştırma, sadakat ve akıllı mobilite yaklaşımlarıyla birlikte dijital ekonomiyi baz alan bir ekosistem kurduklarını belirten Karakaş, "Akıllı cihazımızı tasarlarken, ihtiyaç duyacağı iş modelleriyle beraber o ekosistemi kurmak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akıllı cihazımız, blok zinciri platformumuz Toggen, startup iş birliklerimiz ve çevik çalışma şeklini benimseyen ekibimiz ile dekarbonizasyon, akıllı yaşam, e-cüzdan, akıllı lokasyon, uzaktan güncelleme, akıllı bağlantı hizmetleri sayesinde kullanıcılara kesintisiz bir mobilite deneyimi sunacağız. Blok zinciri, hızlı, güvenli ve çevre dostu mobilite hizmetleri ve akıllı cihaz güvenliğinde kullanılacak bir teknoloji olarak öne çıkıyor." dedi.

Teknolojik, güvenli, hızlı ve çevre dostu

USE-CASE Mobility' görüşüyle birlikte mobiliteye bir seviye daha yukarı taşıyarak otomobilden fazlasını üretmek amacıyla bu yola çıktıklarının altını çizenKarakaş, "Yasal düzenlemeler çerçevesinde blok zinciri, techfin ve fintech gibi yeni nesil teknolojilerle kullanıcılarımıza güvenli, hızlı ve çevre dostu hizmetler sunmanın yöntemlerini geliştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Togg, 2022 Ocak ayında Avalanche blok zinciri platformu geliştiricisi Ava Labs ile akıllı kontratlarla birlikte güvenli ve hızlı mobilite hizmetleri sağlamak amacıyla stratejik bir iş birliğine ve ortaklığa adım atılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal