Togg ne zaman trafiğe çıkacak? TOGG yerli araç ne zaman satışa çıkacak?

Yakın zamanda tanıtımı yapılan yerli aracımız TOGG ile ilgili vatandaşın araştırmaları devam ediyor. TOBB Başkanı Rifat Hasar konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Peki TOGG ne zaman satışa sunulacak? Konuyla ilgili TOBB Başkanı hangi açıklamaları yaptı? Tüm detaylar haberimizde.

17.05.2022-22:22 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-22:22) Togg ne zaman trafiğe çıkacak? TOGG yerli araç ne zaman satışa çıkacak?

Yerli aracımız TOGG'un ne zaman satışa sunulacağı merakla araştırılan konular arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki TOGG ne zaman çıkacak? TOBB Başkanı yerli aracımız ile ilgili heyecanlandıran haberi vatandaş ile paylaştı! TOGG ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TOGG ne zaman çıkacak

Kastamonu'nda düzenlenen Tosya Sanayi ve Ticaret Odası'nın açılışında bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yerli aracımız TOGG ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2023 senesinin ilk üç ayında TOGG'un fabrikadan çıkarak trafiğe çıkacağını vatandaşla paylaştı. Rifat Hisarcıklıoğlu araç ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "Allah nasip ederse 29 Ekim tarihinde sayın Cumhurbaşkanımızın eli ile fabrika açılışını gerçekleştirmiş olacağız. 2023 yılının ilk üç ayında ise inşallah aracımız banttan inerek trafiğe çıkmış olur." 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal