Özlem Sarıkaya Yurt cenazesi ne zaman kaldırılacak, cenaze töreni ne zaman nerede?

NTV spikerlerinden biri olan Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. 39 yaşındaki spikerin hayatını kaybetmesi üzerine ise cenaze töreninin ne zaman yapılacağı merak edilmeye başlandı. Peki Özlem Sarıkaya Yurt'un cenazesi ne zaman? Cenaze törenin nerede? İşte detaylar...

17.05.2022-22:20 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-22:20) Özlem Sarıkaya Yurt cenazesi ne zaman kaldırılacak, cenaze töreni ne zaman nerede?

2010'dan bugüne NTV'de yer alan Özlem Sarıkaya Yurt, 4 senedir verdiği mücadeleyi bugün kaybetti. 39 yaşında hayata gözlerini yuman Özlem Sarıkaya Yurt'a 4 sene önce meme kanseri teşhisi koyulmuştu. 4 senedir hastalığa bugün yani 17 Mayıs 2022 tarihinde yenik düştü.

Özlem Sarıkaya Yurt cenazesi ne zaman?

NTV spikerlerinden 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt'tan acı haber geldi. Bugün hayata gözlerini yuman başarılı spiker 4 senedir verdiği meme kanseri mücadelesinde yenik düştü. Özlem Sarıkaya Yurt'un gelen ölüm haberi üzerineyse cenaze töreninin ne zaman yapılacağı merak edilenler arasında yer aldı. Fakat Özlem Sarıkaya Yurt'un cenazesinin ne zaman yapılacağı ve nerede olacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Özlem Sarıkaya Yurt

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal