TOGG CEO'su Tanıtım Fuarında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Bir süredir titizlikle üzerinde çalışılan Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, ABD’de düzenlenen Consumer Electronic Show fuarında ilk kez tanıtıldı.

06.01.2022-08:59 - (Son Güncelleme: 06.01.2022-11:49)

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, ilk kez ABD’de tanıtıma çıktı. Las Vegas’ta düzenlenen Consumer Electronic Show fuarında tanıtılan TOGG, büyük ilgi gördü. Yerli otomobilin sunumunu gerçekleştiren TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, duygularını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. 

YERLİ OTOMOBİL ABD’DE

Ülkemizde bir süredir üzerinde titizlikle çalıştığı yerli otomobil TOGG, dünyaya tanıtılmaya başlandı. ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlen fuarda TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, etkileyici bir sunumla TOGG’u tanıttı. Oldukça duygulanan Gürcan Karakaş, konuşmasında gözyaşlarına hakim olamadı. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Karakaş,"Çok heyecanlıyız 3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Bakın burada 700 kişi var, 700 kişi gece gündüz çalışıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz" dedi. 

TOGG CEO'SU

BURAYA GELECEĞİMİZİ BİLİYORDUM

düzenlenen Consumer Electronic Show fuarında oldukça etkili bir sunum yapan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, daha sonra gerçekleştirdiği bir röportajda çok heyecanlı olduklarını ve yerli otomobil TOGG’un buralara kadar geleceğinden her zaman emin olduklarını ifade ederek, "Çok heyecanlıyız 3 sene önce burayı ziyaret ettiğimizde 'Buraya gelmeliyiz' demiştim, geldik. Bakın burada 700 kişi var, 700 kişi gece gündüz çalışıyor. Yapıyoruz ve daha iyisini yapacağız. Oyunun içinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik ve oyunun içerisine dahil olduk, hızla da ilerliyoruz. Bizim hiçbir zaman gözdağı gibi bir niyetimiz olmadı. Biz bu oyunu kurallarına göre oynadığımızı, oynarken de bize olan desteklerle bu işi çok daha iyi yerlere taşıyabileceğimizi söylüyoruz. Bunu da yaşıyoruz zaten. Projenin başından itibaren herkes bize destek veriyor, gönül veriyor. Biz bunun sorumluluğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Şu an 3 senenin stresi üzerimizden kalkmakta, çok mutluyuz ve çok gururluyuz’’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal