TOGG açıklaması heyecanlandırdı: Birkaç ay sonra yollarda

Gençlerle bir program kapsamında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yerli otomobil TOGG ile ilgili bir müjde de veren Erdoğan, "İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un Oltu Siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız." açıklamasında bulundu.

26.12.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 26.12.2022-17:40) TOGG açıklaması heyecanlandırdı: Birkaç ay sonra yollarda

Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı" kapsamında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yerli otomobil TOGG ile ilgili bir müjde de veren Erdoğan,  "İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un Oltu Siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız." açıklamasına yer verdi.

Birkaç ay sonra oltu siyahı yollarda olacak

Cumhuriyet’in yeni yüzyılını, önemine uygun şekilde karşılamak için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözlere yer verdi:

"Bu amaçla 2023'ü, Türkiye yüzyılı vizyonumuzun başlangıç noktası haline getirmek istiyoruz. Türkiye yüzyılını, muhalefet gibi kuru gürültüyle, içi boş sloganlarla, kimsenin itibar etmediği uyduruk iddialarla değil, özellikle siz gençlerimize ufuk kazandıracak projelerle ete kemiğe büründürmeyi hedefliyoruz.

Erdoğan TOGG Oltu Siyahı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg'u sizlerin de heyecanla beklediğini biliyorum. Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un Oltu Siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız.’’

2023’te birçok müjde geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha pek çok müjdeyi 2023'te milletle paylaşacaklarını ifade etti.. Erdoğan, "Amerika ile görüntülü konuşmayı ileri teknoloji sanan cahiller başta olmak üzere Türkiye'yi küçümseyenlere, milletimizi hafife alanlara, ülkemizin son 20 yılda nereden nereye geldiğini bir kez daha göstereceğiz." diye konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal