Tlm coin nedir? Alien Worlds coin projesi ve yol haritası

Coin yatırımlarının her geçen gün artmasıyla beraber birçok yeni coin türü de ortaya çıkmakta. TLM Coin'de bunlardan birisi. TLM Coin yorumunun nasıl olduğu da merak edilmekte.

19.03.2022-18:45 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-18:46) Tlm coin nedir? Alien Worlds coin projesi ve yol haritası

Coin türlerine yönelen merak genel olarak işlem hacminin artmasından kaynaklanmaktadır. TLM Coin de bu yüzden ilgileri üzerine çekmiştir. Geleceği ile ilgili de birçok yorum yapılmaktadır. 

TLM Coin fiyat performans analizi

Fiyat performans analizini 2022 yılı açısından değerlendirildiğinde; 2022 yılı Şubat ayında yaşadığı değişim %2,18 kazançtır. 2022 yılının Ocak ayında ise %48,29 değer kaybetmiştir. 

Kendini geliştirmek için ise karışık bir teknolojiye sahip ve eğlenceli bir sanal oyun ile kullanıcıları öğretmeyi hedeflemektedir. 

TLM Coin piyasa durumu nedir?

Alien Worlds Coin fiyatı 1,56 TRY olarak piyasadadır. Alien Worlds coin son 24 saat içerisinde ise %9.24 değişiklik göstermiştir. Alien Worlds coin günlük işlem hacmi 1.484.501.944 TL ve işlem hacmi olarak bütün para birimleri arasında sırası ise 384'dür.

-1 TLM Coin; $0,105535 USD. Son 24 saat içinde %9.24 oranında değişim gösterdi 

-1 TLM Coin; ₺1,56 TRY fiyatındadır. Son 24 saat içinde %9.24 değişime uğramıştır.

TLM Coin nedir?

TLM coin defi kategorisinde oyun sektörü için tasarlanmış olan ve oluşturulan blok zinciri anlamındadır. Sanal bir oyun ve blok zinciri teknolojisini birleştirmeyi hedeflemekte olan TLM coin Ethereum alt yapısı ile çalışmakta ve bu alt yapı vasıtasıyla işlemleri almaktadır.

Ekonomik rekabete açık olan coin türlerinden olan TLM merkezi bir coin türü değildir. 2021 yılında piyasaya dahil olan TLM Coin oyun aracılığı ile işlemlerini sürdürmektedir. 

TLM Coin güven veriyor mu?

Şifreleme işlemlerinin Ethereum blockchain altyapısı ile yapıldığı için güven vermesi altyapının güveni ile doğru orantılıdır diyebiliriz. Yan, güvenilir bir coin türüdür. 

TLM Coin satın almak için hangi borsalar var?

Saygın olan kripto para birimi borsalarında yer almakta olan TLM Coin için listelenebilecek borsalar;

-Binance

-KuCoin

-Gate.io

-FTX

-Hit BTC 

Türkiye'de büyük bir hacmi olan iki borsa BtcTurk ve Paribu'da ne yazıkki mevcut olduğunu söyleyemeyiz. 

TLM Coin geleceği ne diyor?

2022 yılına yaptığı hızlı girişin ardından yatırımcılar coin türünün geleceği hakkında oldukça olumlu yorumlar yapmaktadır. Son dönemlerdeki dalgalanması ve yaşadığı yükseliş sonucunda yatırım yapacak kişiler daha da yükselir mi acaba, sorusunu sorarak bu coin türünü araştırmaya devam etmektedir. Yaşadığı bazı düşüşler ise durumun ne olacağı konusunda şüphe uyandırdığı için yatırımcılar emin bir karar verememekte. 

tlm coin

TLM Coin grafik yorumu

Performans olarak değerlendirilme yapıldığında son dönemdeki yükseliş trendine dahil olmuş diyebiliriz. TLM Coin'in yükseliyor olması ise hem coin türünü hemde işlem yaptığı oyunu popüler hale getirmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal