TLC Tv Türksat frekans ayarları 2022 - TLC Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Türksat 4A uydusu üzerinden yayın yapan TLC kanalının frekans ayarları araştırılıyor. Yazımızda ise en çok merak edilen TLC Tv Türksat frekans ayarlarının detaylarına ve nasıl televizyon uydu alıcısına kaydedileceği bilgilerine ulaşabilirsiniz.

22.05.2022-01:22 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-01:22) TLC Tv Türksat frekans ayarları 2022 - TLC Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Televizyon ayarlarında meydana gelen sorunlardan dolayı bazen kanalların frekans bilgilerinin uydu alıcısına yeniden girilmesi gerekebiliyor. Bu durum ile karşı karşıya gelenler TLC kanalının güncel frekans ayarları şeklinde aramalar yaparlar. Bu içeriğimize ise TLC Frekans bilgilerine ulaşabilir ilgiyle takip edilen kanalı televizyonunuzdan rahatlıkla izlemeye devam edebileceksiniz.

Türksat 3A ve 4A uyduları Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş.'nin yönetimi dahilinde görev yapan Türkiye’nin aktif haberleşme uydularıdır. Türksat uydusundan yayın yapan kanalların arasında yer alan TLC kanalını frekans numaralarının da bazı durumlarda yeniden uydu alıcısına girilmesi gerekebiliyor. Peki, TLC kanalın en güncel frekans ayar numaraları nedir?

TLC Tv Türksat frekans ayarları 2022

TLC Tv Türksat frekans ayarları 2022

TLC frekansıyla ilgili ayarları yapabilmek için bilgi kısmına 12015, sinyal oranına 27500 girilmesi gerekiyor. Polarizasyon yönü H (Horizontal) - Yatay TR şeklinde ayarlanması halinde ise TLC kanalına televizyondan rahatlıkla erişim sağlanabilir.

Kanal adı: TLC

Uydu : Türksat 4A

Frekans : 12015

Sinyal Oranı : 27500

Polarizasyon : H (Horizontal) - Yatay TR

FEC : 5/6

Audio PID : 1920

Video PID : 1820

Kapsama Alanı : TR

TLC Tv Digitürk kaçıncı kanalda?

TLC Tv Digitürk'ün 30. kanalından izleyebilirsiniz. TLC The Learning Channel'in kısaltmasıdır. Discovery Communications'a ait olan ABD kablo ve aynı zamana uydu televizyon kanalıdır.

TLC Tv D-Smart kaçıncı kanalda?

TLC Tv'yi D-Smart 30. kanaldan HD olarak izleyebilirsiniz.

TLC Tv Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

TLC Tv, Tivibu'dan 53. kanaldan HD olarak Kablo TV'den ise 34. kanaldan HD, 26. kanaldan SD olarak izleyebilirsiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal