CBC Sport Türksat frekans ayarları 2022 - CBC Sport Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının canlı olarak yayınlandığı merkezi Azerbaycan'da bulunan CBC Sport kanalı, futbol severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. CBC Sport kanalını televizyonlarından izlemek isteyenler ise kanalın frekans bilgilerine ilişkin tüm güncel bilgileri araştırıyorlar. İşte en çok merak edilen CBC Sport Türksat frekans ayarları...

22.05.2022-01:08 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-01:08) CBC Sport Türksat frekans ayarları 2022 - CBC Sport  Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Futbol severler Süper Lig maçları harici UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Liginde oynana maçları da çok yakından takip ediyorlar. Şifresiz ve ücret vermeden maç seyretmek isteyen futbol severler ise kesintisiz olarak maç seyretmenin de kolay yöntemlerini araştırıyor.

Türkiye’den izlenme olanağı olan ve merkezi Azerbaycan'da bulunan CBC Sport kanalı futbolseverlerin yakın takibinde. Maç yayınlarınbı şifresiz ve kesintisiz bir şekilde izleyebilmek için CBC Sport Türksat frekans ayarlarının bilgilerinin en güncel hali sorgulanıyor.

CBC Sport kanalı, hem uydudan hem de internetten yayın yapma özelliğine sahiptir. CBC Sport kanalının yayınladığı tüm maçları izleyebilmek için sporseverler tarafından yapılması gereken tek şey, 'http://cbcsport.az' adresine giriş yapmaları. Siteye giriş yapılmasının hemen ardından canlı yayın paneline giriş yapılıp anlık olarak oynana maçlar naklen kesintisiz ve ücretsiz olarak izlenebiliyor.

CBC Sport Türksat frekans ayarları 2022

CBC Sport kanalını aynı zamanda uydudan izlemek isteyenler ise aşağıda detaylarına yer verdiğimiz CBC Sport frekans numaralarını uydu alıcılarına giriş yaparak televizyonunuzdan rahatlıkla izleyebilirsiniz.

CBC Sport Türksat frekans ayarları 2022

- Uydu AzerSpace 46

- Frekans 11135 H 27500

CBC Sport kanalının ayarlanabilmesi için ilk önce uydular Türksat'tan AzerSpace 46° uydusuna yönlendirilir. Sonrasında ise frekans yerine 11135 H 27500 bilgileri girilir ve tarama işlemi başlatılır. Kanal bulunup istenilen yere eklendikten sonra CBC Sport'a şifresiz olarak erişim sağlanabilir.

CBC Sport frekans numaraları

Frekans 11135

Polarizasyon H- Yatay

Kapsam Doğu

Sembol Oranı 27500

FEC 5/6

V-PID –

A-PID –

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal