FB Tv Türksat frekans ayarları 2022 - FB Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi TV kanalı Fenerbahçe TV'nin frekans bilgiler futbol severler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Konuyla ilgili yapılması gereken şeylerin başında elbette güncel frekans bilgilerine ulaşmaktır. İşte Fenerbahçe TV'nin en güncel frekans, polarizasyon, sembol oranı ile birlikte fec bilgileri..

22.05.2022-00:37 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-00:37) FB Tv Türksat frekans ayarları 2022 - FB Tv  Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Fenerbahçeli taraftarların altyapı maçları, hazırlık maçları ya da kulüple ilgili tüm haberlerden haberdar olabilmek için tercih ettikleri Fenerbahçe TV'nin televizyondan izlenebilmesi için frekans ayarlarının ve tüm bilgilerin güncel olması gerekiyor. Haberimizi detayında ise FB Tv Türksat frekans ayarları ile birlikte FB Tv'nin Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda olduğu hakkında bilgilere yer verdik.

FB Tv Türksat frekans ayarları

FB Tv Türksat frekans ayarları 2022

FB Tv'nin televizyonlardan rahatça izlenebilmesi için frekans, polarizasyon ve sembol oranının girilmesi gerekiyor. FB TV frekansı ayarının 12344, sinyal oranının 30000, polarizasyon yönünün ise V (Vertikal) - Dikey Batı şeklinde olması halinde FB Tv'ye kolaylıkla erişim sağlayabiliyorsunuz.

Uydu : TÜRKSAT 4A (SD)

Frekans : 11676

Polarizasyon : Dikey (V)

Sembol Oranı : 24444

FEC : 3/4

Eutelsat Frekans değerleri:

Uydu : Eutelsat 7A (HD)

Frekans : 11554

Polarizasyon : H

Sembol Oranı : 30000

FEC : 5/6

FB Tv Digitürk kaçıncı kanalda?

FB TV, Digitürk 76. kanalda yayın yapıyor ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili her türlü haber, görüntü, röportajlara yer veriyor. Aynı zamanda 76. kanalda FB'nin eski maçları da yayımlanıyor.

FB Tv D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

FB TV'yi Dsmart üzerinden izlemek isteyenler 83. kanal'dan, TİVİBU'da izlemek isteyenler 86. kanaldan ve TVPlus üzerinden izlemek isteyenler ise 83. kanaldan izleyebilirler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal