GS Tv Türksat frekans ayarları 2022 - GS Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi TV kanalı olan GS TV'nin nasıl izleneceği futbol severler tarafından araştırılıyor. Konuyla ilgili tek yapmanız gereken şey ise GS TV'nin frekans, polarizasyon, sembol oranı ile birlikte fec bilgilerini girmek. İşte, sizleri için hazırladığımız güncel GS Tv Türksat frekans ayarları..

22.05.2022-00:23 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-00:23) GS Tv Türksat frekans ayarları 2022 - GS Tv  Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda?

Özellikle Galatasaray'lı taraftarlar tarafından gerek altyapısı, gerek hazırlık maçları veya kulüple ilgili tüm haberleri izleyebilmek için GS TV yi izlerler. GS TV'nin frekans ayarları için de tüm bilgilerin güncel olması gerekir. Bu haberimizde ise sizlere GS Tv Türksat frekans ayarları ile birlikte GS Tv Digitürk, D-Smart, Tivibu ve KabloTV'de kaçıncı kanalda izlenebileceği ile ilgili detaylara yer verdik.

GS Tv Türksat frekans ayarları 2022

GS Tv Türksat frekans ayarları 2022

GS TV'nin televizyonda izlenebilmesi için doğru frekans, doğru polarizasyon ve doğru sembol oranının girilmesi lazım. Mobil ve bilgisayarda ise Galatasaray'ın resmi internet sitesi üzerinden veya resmi Youtube kanalından naklen izlenebiliyor.

Uydu : TÜRKSAT 4A (SD)

Frekans : 11676

Polarizasyon : Dikey (V)

Sembol Oranı : 24444

FEC : 3/4

Eutelsat Frekans değerleri:

Uydu : Eutelsat 7A (HD)

Frekans : 11554

Polarizasyon : H

Sembol Oranı : 30000

FEC : 5/6

GS Tv Digitürk kaçıncı kanalda?

GS Tv Digiturk'ün 75. kanal'dan HD şeklinde izleyebilirsiniz.

GS Tv D-Smart kaçıncı kanalda?

GS Tv, Türksat 3A, D-Smart ve Teledünya'da yayınlarını sonlandırmıştır. Şu anda yalnızca Digiturk platformundan, Galatasaray.org'dan ve Youtube üzerinden yayın yapmaktadır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal