Tivibu Spor canlı maç izle Chelsea Liverpool HD - Chelsea Liverpool maçı izle şifresiz

İngiltere FA Cup finalindeki dev maçta Chelsea ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı şifresiz olarak izlemek isteyenler internete yönelerek Tivibu Spor canlı maç izle Chelsea Liverpool HD, Chelsea Liverpool maçı izle şifresiz sorgulamalarını yapmaya devam ediyor. Dev maçtan notlar haberimizde...

14.05.2022-18:32 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-18:32) Tivibu Spor canlı maç izle Chelsea Liverpool HD - Chelsea  Liverpool maçı izle şifresiz

Dünya futbol tarihinin en eski kupası olan İngiltere FA Cup’ta bir kez daha final heyecanı yaşanacak. Dev finalde iki dev takım Chelsea ile Liverpool, bugün şampiyon olmak için karşı karşıya gelecek. İngiltere Ligi’nde şampiyonluk yarışından uzaklaşan ve 3. sırada yer alan Chelsea Liverpool karşısında kazanarak sezonu FA Cup ile telafi etmeyi amaçlıyor. Devler Ligi’nde finale yükselen ve İngiltere Ligi’nde Manchester City ile çetin bir şampiyonluk yarışına giren Liverpool ise Chelsea karşısında kazanarak sezonu kupayla kapatma amacına ulaşmak istiyor. Futbol severleri ise Chelsea Liverpool maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor.

Chelsea Liverpool maçı ne zaman ve saat kaçta?

İngiltere FA Cup finalinde oynanacak Chelsea Liverpool karşılaşması 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18.45’te Wembley Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 3 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Chelsea Liverpool maçının hakemi kim oldu?

Milyonların merakla beklediği Chelsea Liverpool maçının hakemi Craig Pawson olacak.

Chelsea Liverpool

Dev rekabetin son 10 maçında Liverpool üstün

Yıllar sonra FA Cup finalinde karşılaşacak olan Chelsea ile Liverpool arasında kırmızıların üstünlüğü var. Son 10 maçta 4 kez kazanan Liverpool, 4 kez beraberlik yaşarken, 2 kez de Chelsea galibiyeti gördü.

Chelsea Liverpool muhtemel ilk 11’ler:

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount; Havertz, Lukaku

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Thiago; Salah, Mane, Diaz

Chelsea Liverpool canlı izle

Chelsea ile Liverpool arasındaki dev 90 dakikayı izlemek için Tivibu Spor’a abone olmanız gerekmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal